Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
KGB
BongMan • 2011-12-24, 13:59
Szefowie trzech agencji wywiadowczej postanowili zrobić zawody o "puchar najlepszego wywiadu". Do zawodów stanęli agenci: amerykańskiej CIA, izraelskiego Mossad-u i radzieckiego KGB.
Zadanie było stosunkowo proste: skaczą na spadochronie nad pustynią, znajdują wielbłąda i dochodzą do określonej oazy.
Pierwsi zadanie wykonali agenci Mossadu. Wręczono im puchar, potem balanga alkohol, panienki... Nad ranem dociera do oazy CIA. Znowu nagrody, alkohol, panienki. Teraz oczekiwanie na KGB.Mija tydzień, drugi, trzeci... Po czterech tygodniach na horyzoncie maleńki punkcik... Punkcik powiększał się i powiększał i nagle... Okazało się, że KGB słonia prowadzi! Biedny słoń poobijany, podbite oko, naderwane ucho i w ogóle zmaltretowany totalnie. Do agentów wychodzi szef i pretensje:
- Co to k🤬a jest??!! Wielbłąd miał k🤬a być!!
Na te słowa odzywa się z przerażeniem słoń:
- Jak Boga kocham jestem wielbłąd! Jak Boga kocham jestem wielbłąd!
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kulababola 2011-12-24, 14:09 7
pierwszy raz się uśmiałem z żarta na sadolu ;D
Zgłoś
kamil66 2011-12-24, 15:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-24, 15:39
Mi się podoba działanie Specnazu bo chyba oni powinni być nie KGB.
Wchodzą, "przekonują" do poddania się a potem myślą co zrobić.
Zgłoś
BongMan 2011-12-24, 18:51
@up
Ale w kawale chodziło o wywiad, więc było KGB. Specnaz to siły specjalne. A właściwie to siły specjalnej troski, co pokazali "uwalniając" zakładników z teatru w Moskwie. Bilans strat: 40 terrorystów, 129 zakładników.
Zgłoś
kamil66 2011-12-24, 23:33 23
BongMan napisał/a:

@up
Ale w kawale chodziło o wywiad, więc było KGB. Specnaz to siły specjalne. A właściwie to siły specjalnej troski, co pokazali "uwalniając" zakładników z teatru w Moskwie. Bilans strat: 40 terrorystów, 129 zakładników.

Pamiętaj, siły specjalne czy nie, to nadal ruscy, to zobowiązuje.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-25, 21:44 17
hasło specnaz : poddajcie terroryści się albo zabijemy wam zakładników
Zgłoś
barszczzuszkami 2011-12-25, 22:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ravager 2011-12-25, 23:38 1
@BongMan, ja wiem, że Ty załatwiłbyś to lepiej - zapewne po latach gry w Rainbow Six (tęcza w sumie do Ciebie pasuje, jak tak trafiam czasem na Twoje posty), ale Specnaz jest taką typowo jednostką destrukcyjną, która nie przywykła do odbijania dużej liczby zakładników. Akcje o takim charakterze na taką skalę nie zdarzają się często, a w tym zawodzie jednak ogromną rolę odgrywa doświadczenie i praktyka.

I nie ma czegoś takiego, jak KGB. Jest teraz ZWR.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-26, 12:06 2
Zgłoś
mesiash 2011-12-26, 12:49
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-26, 13:34
Up

Akurat na hardzie kilka dni temu pojawił się filmik o Czeczenach i ich "terroryźmie" polecam obejrzeć.
Zgłoś
BongMan 2011-12-26, 14:27
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-27, 6:34
Specnaz to jedne z najlepszych sił specjalnych na świecie, są na pewno najlepiej wyszkoleni, najbardziej brutalni i "najsilniejsi" jedyną ich blokadą jest brak super ultra zajebistej technologii. Grom moim zdaniem jest w pierwszej trójcę, kto jest najlepszy na świecie tego się raczej nie da ocenić o.O
Zgłoś
banshee 2011-12-27, 9:03
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem