📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:23
Od dawna wiadomo, ze fanie spoconych mężczyzn biegających za piłką to debile.
Mądry chłopaczyna bo od razu stara się to rozchodzić.
[ Dodano: 2024-11-01, 13:26 ]
Albo wejdzie do nas na harda i podejrzy jakiś ciekawy patent f fetyszach XD
[ Dodano: 2024-11-01, 13:26 ]
BękartProboszcza napisał/a:
Nauczy się walić konia stopami
Albo wejdzie do nas na harda i podejrzy jakiś ciekawy patent f fetyszach XD
Ryju1983 napisał/a:
Nasi też nie byli gorsi w tych zabawach. Może ktoś wrzuci filmik jak gościowi urywa rękę nad rzeką.
Absolutny klasyk, po którym nigdy więcej nie odpalałem żadnych petard. Nawet się nie przestraszyłem czy coś, jakby coś mi się przestawiło w głowie na zasadzie "aha, ok, tego nie".
Molch napisał/a:
Wystarczy umieć czytać instrukcję obsługi
Większość wypadków jest przez złą kontrolę jakości a raczej jej brak.
Mojemu koledze wybuchł achtung dwie sekundy po odpaleniu, zdążył odrzucić i petarda wybuchła nim spadła na ziemię.
Z troche innego ujęcia xd
[ Dodano: 2024-11-01, 21:20 ]
Na opakowaniu jest napisane że petardy takich kategorii kładzie się na ziemi i dopiero odpala
[ Dodano: 2024-11-01, 21:20 ]
44done44 napisał/a:
Większość wypadków jest przez złą kontrolę jakości a raczej jej brak.
Mojemu koledze wybuchł achtung dwie sekundy po odpaleniu, zdążył odrzucić i petarda wybuchła nim spadła na ziemię.
Na opakowaniu jest napisane że petardy takich kategorii kładzie się na ziemi i dopiero odpala
Mors_Nigra napisał/a:
Absolutny klasyk, po którym nigdy więcej nie odpalałem żadnych petard. Nawet się nie przestraszyłem czy coś, jakby coś mi się przestawiło w głowie na zasadzie "aha, ok, tego nie".
Próbowałem wrzucić tutaj ten film ale jest ciągle blokowany, a szkoda bo całkiem dobry instruktaż jak nie bawić się petardami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie