fantomasik napisał/a:
Czemu mnie nie dziwi, że to kibice Legii...!?
bo jesteś podobnym debilem, a przy okazji kibicem legii?
-ogi- napisał/a:
bo jesteś podobnym debilem, a przy okazji kibicem legii?
Ehhh...Gdybyś choć trochę...tak tyci tyci był rozwinięty intelektualnie, to byś nie porównywał drugiego człowieka na podstawie jego wypowiedzi do tego pajaca z filmiku. Ale, jako że nie przerastasz inteligencją, oraz kulturą, mało rozwiniętego gimbusa, to twoja wypowiedź nie dziwi mnie podobnie, jak to, że gościu z filmiku to kibic Legii. Pozdrawiam:)
fantomasik napisał/a:
Czemu mnie nie dziwi, że to kibice Legii...!?
Akurat kibice Legii, może nie są aniołkami ale jeżeli chodzi o atmosferę czy oprawy są w czołówce europejskiej.
Dlatego proponuje zachować obiektywizm i schować prowincjonalne kompleksy za stodołę...

macleod napisał/a:
Akurat kibice Legii, może nie są aniołkami ale jeżeli chodzi o atmosferę czy oprawy są w czołówce europejskiej.
Hahaha rozj🤬eś mnie tym.

A była szansa by poziom inteligencji polskiego społeczeństwa wzrósł...Może następnym razem spadnie.
macleod napisał/a:
Dlatego proponuje zachować obiektywizm i schować prowincjonalne kompleksy za stodołę...![]()
No tak tak...
polskieradio.pl/5/3/Artykul/545560,Kompromitujaca-wpadka-kibicow-Legii-

Dlaczego w filmiku promującym oprawy i kibicowanie są nap🤬lanki z policją?
tylko ja czekałem aż jebnie w ten znak? i sam się zutylizował by się....

To jest jak religia... w końcu idioci zaczną się masowo zabijać jak to fanatycy... z resztą sam bym ich w większości wykastrował
Ps. Nie mam nic do zwykłych kibiców ale kiboli nienawidzę.

Ps. Nie mam nic do zwykłych kibiców ale kiboli nienawidzę.