Gorący doping kibiców legi
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Jak za Donaldinio to Kibice, jak przeciwko to Kibole i bydło... Podwójna moralność sprzedawczyków i pedałów.
Rzady sa obalane przez elite albo przez barbarzyncow. Metody werbalizowania i sam przekaz, sa ujawszy krotko, grubianskie i prostackie. Niestety staje sie to urzedowym jezykiem pisowskiej tuby oraz samej partii, ktora nie ma juz kompletnie nic do zaoferowania rozsadnym ludziom. Czekam jeszcze tylko na wydanie periodyku partyjnej proweniencji, wtedy bedzie trzeba zmienic slownikowa definicje pojecia absurd
, o przepraszam nie definicje, a sam termin z absurd na PiS
Teraz krocej, nie pchajcie tego gowna tutaj, polityka jest dla ubogich duchowo.
Teraz krocej, nie pchajcie tego gowna tutaj, polityka jest dla ubogich duchowo.
Phallucifer napisał/a:
Rzady sa obalane przez elite albo przez barbarzyncow.
Taka "elita" obaliła jedyny niekomunistyczny rząd Olszewskiego w 1992r. i do tej pory dymają społeczeństwo. Tylko szkoda że wykształcone elity gimbusów i innej maści POpaprańców zapatrzonych w słońce Peru(nie obrażając Peru), tego nie wiedzą bo z historią powszechną maja na bakier(podobnie jak z matematyką, fizyką,polskim,niemieckim,angielskim w sumie z całą wiedzą humanistyczną i ścisłą). To nie jest portal polityczny ale mam aż mnie krew zalewa jak czytam takie głupoty...
Phallucifer napisał/a:
Taka "elita" obaliła jedyny niekomunistyczny rząd Olszewskiego w 1992r. i do tej pory dymają społeczeństwo. Tylko szkoda że wykształcone elity gimbusów i innej maści POpaprańców zapatrzonych w słońce Peru(nie obrażając Peru), tego nie wiedzą bo z historią powszechną maja na bakier(podobnie jak z matematyką, fizyką,polskim,niemieckim,angielskim w sumie z całą wiedzą humanistyczną i ścisłą). To nie jest portal polityczny ale mam aż mnie krew zalewa jak czytam takie głupoty...
Phallucifer napisał/a:
Jak byłem na stronie niezalezna.tv by sprawdzić co tam jest to to jest VOD Gazety polskiej a wiadomo kto nia kieruje.
Bydło nie bydło. Uszanowali dzieciaki i nie przeklinali. Jestem kibicem Lecha, ale to mi sie podobało
Browar:)
Premier spełnił marzenie jednego chłopca, ale wiele marzeń Polaków (w tym moich) legło w gruzach i nigdy się nie spełni od kiedy doszedł do władzy.
Tuska już dawno nie powinno być przy korycie jak i reszty bandziorów. Monarchia kapitalistyczna byłaby najlepsza a nie jakieś tam demokracje Tfu !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie