Gorący doping kibiców legi
podpis użytkownika
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
_................_
2011-06-24, 18:43
i taki donald dostaje kasę za gre w piłkę z dzieciakami, a co z drogami, koleją? długo publiczny rośnie, ale co się będzie przejmował, w końcu sam wyciąga grubo ponad 10 000 zł na miesiąc, więc bieda go nie dotyczy. przyjdą następne wybory znowu obieca, jak to mają w naturze politycy, a potem ponownie pop🤬li elektorat, w końcu musiał by sam mniej dla siebie zabrać, żeby dać biednym.
*żeby nie było nie jestem jakimś poj🤬ym miłośnikiem pisu czy innego sld czy lpr, po prostu nie przepadam za polityką
Lepiej siostrę mieć w burdelu niż być legionistą.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
B................7
2011-06-24, 18:58
Ciekawe czy kogoś zamknęli po tej akcji, jak chłopaków z Płocka za transparent "Ala ma Donalda, Donald ma Tole". Zawsze było wiadomo że rude to wredne...
m................a
2011-06-24, 19:05
polityka na sadisticu... zajebiście!
to ja już wole te głupoty od gimbusów...
@dwakilo
fajną masz siostre, jakie stawki?
podpis użytkownika
Skarżyć nie wolno,kapować nie wolno. Odegrać się wolno!
@kudlaty1125 no i widzisz jaki ciemny jesteś. Rzucasz tutaj jakimiś epitetami w kierunku Donalda, a prawda jest taka, że z dzieciakami gra "po godzinach". Poczytaj sobie oficjalne informacje na ten temat, donald wziął wolne na te 2 godziny, żeby spełnić marzenie dzieciaka. Łaski nie robi bo nie za to mu płacimy, ale takie p🤬lenie bez znajomości jakichkolwiek faktów, jest jeszcze bardziej wk🤬iające od nic nierobienia.
I to j🤬ie o kolei i innych pierdołach. Mamy k🤬a biedę w kraju i to nie od wczoraj, więc i Salomon z pustego nie naleje. Ja wiem, że w Polsce jest masa cwaniaków z budżetem domowym w wysokości dajmy na to 4k zł a wydają 5k i to samo chcieliby w rządzie robić, a później przychodzi taka pora jak w Grecji i najlepiej innych obwiniać, jak się samemu kasę przeżarło.
Pomyślcie lepiej o tym, że na dzień dzisiejszy prócz PO nie ma alternatywy. My młodsi możemy jeszcze na SLD zagłosować mimo c🤬ki Napieralskiego, ale starsi pamiętają ich komunistyczną przeszłość. Z tego powodu p🤬lenie o niechodzeniu na wybory i ciągłe narzekania to takie typowo ciotowsko-polaczkowate podejście.
X................8
2011-06-24, 20:26
Chyba jedyna rzecz kiboli której jestem przychylny.
t................o
2011-06-24, 20:33
musi bydło j🤬e zniszczyć gnojkom przyjemność zagrania z premierem.
Zajebiste...moze wkoncu ktos przemowi do tego zasranego D.Tuska...
Żeby choć ta piłka była na przyzwoitym poziomie... a tu k🤬a jeszcze sport narodowy. Ja p🤬lę...
ten jedyny raz dam piwo kibicom legii ;>
Obrażać premiera wybranego przez naród, hmmmm... Wszystko ładnie pięknie, a za granicą to wygląda jak naród rozbity wewnętrznie. Nie no brawo. Tyle, że kibole to bydło, nie mówie o kibicach, którzy robią to co lubią czyli dopingują. Razem z tym JP wsadzić do ciasnego pokoju i wrzucić granat. Nie widze sensu żeby społeczeństwo nimy zaśmiecać. Pchają sie do polityki ludzie, którzy nie mają pojecia o szacunku i praworządności, no k🤬a... Żeby chociaż byli inteligentni, ale ,,Donald do Pacanowa''? Cyrk i burdel. Na rzeź z tym bydłem, będzie spokój.
L................1
2011-06-24, 20:51
on i tak ma nas w c🤬j
zgarnia swoje 15k miesięcznie i ma wyj🤬e w biednych kibiców.
Mimo że jestem fanem żużla to piłka mnie nie intersuje co nie zmienia faktu że nie jestem tym kibicem którego k🤬a to boli :x
bochacz napisał/a:
ten jedyny raz dam piwo kibicom legii ;>
Jedno na czterdziestu? Żyd...
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.