Ja p🤬le czy naprawde trzeba pokazywać całej europie ,ze polscy kibice to upośledzone bydło? Myśleli ,ze tego nie przetłumaczy telewizja?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Konto usunięte
2011-09-16, 12:38
Polscy kibice są zajebiści. Gdyby nie tacy ludzie z jajami to nie było by cudu nad wisłą ani bitwy pod Wiedniem. Wtedy by ci holendrzy mówili po rosyjsku. Wogóle Polska jest zajebista i świat nie wie nawet ile jej zawdzięcza.
Konto usunięte
2011-09-16, 12:53
zapomniałeś dodać że jadąc na mecz obrobili po drodze stację benzynową na A2
wasek
Ty jesteś k🤬a skończonym idiotę. Oni mają jaja??? Chyba zamiast mózgu. Co ta banda niedojebów ma wspólnego z bohaterami wydarzeń o których piszesz? Oni byli prawdziwymi patriotami a nie cepami do nap🤬lania, chlania, żarcia, kopulowania i srania. Lecz się jełopie.
Konto usunięte
2011-09-16, 14:13
@up
gdyby wybuchła wojna, to tacy kolesie: kibole od razu idą z kamieniami na czołgi ;
ty zaś zapewne siedziałbyś u dziadków w piwnicy schowany za toną węgla i srał po gaciach ze strachu
Konto usunięte
2011-09-16, 14:15
K🤬a jacy wy wrażliwi jesteście, wyp🤬alajcie z sadola jeśli takie rzeczy aż tak was bolą.
Wszyscy takie świętoszki, jakbyście się nigdy nie naj🤬i i nie robili nic głupiego
czego innego można się spodziewać po warszawiakach
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
boocheno napisał/a:
gdyby wybuchła wojna, to tacy kolesie: kibole od razu idą z kamieniami na czołgi ;
gdyby babcia miała wąsy...
c🤬ja by zrobili, sklepy by okradali a nie nap🤬lali kamieniami w czołgi
up
Zgadzam się.
Te gnidy są waleczne, bo wiedzą, że polskie prawo może im gówno zrobić. Jakby przyszło łeb podłożyć to by sp🤬alali tak, że by się kurzyło.
Velture napisał/a:
Ja p🤬le czy naprawde trzeba pokazywać całej europie ,ze polscy kibice to upośledzone bydło? Myśleli ,ze tego nie przetłumaczy telewizja?
ssij pałe ssij było do Ciebie, spodziewali sie głupiego komentarza
@ wasek, tak, z maczetami tam w pierwszym szeregu atakowali
@ boocheno, gdyby wybuchła, ale nie ma wojny i wola skatować w kilkunastu jedna osobę. to sie nazywa bohaterstwo, ł jea !
Niestety, 3/4 polskich kibiców, jest takich jak pokazano wyżej, rycerze w szeleszczących zbrojach. Pstro w głowach, napakowani sterydami, a gdzies po drodze zatracili sens meczy i kibicowania, nie generalizuje tutaj, bo sa jeszcze kibice ktorzy, potrafia sie zachowac.
Velture napisał/a:
Nie żebym coś mówił, ale polscy kibice nie są żadną elitą, a większość krajów zachodnich ma u siebie gorsze elementy.