📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:11

Jak oni dożyli dorosłego wieku, to ja pojęcia nie mam
. Więcej szczęścia niż rozumu.

Żeby rekompensować kierowcom zachowanie tych debili, powinni jak w carmagedon odejmować im na czas na koniec, np. sekunda za każdego rozjechanego gapia

Dzieciaki iesteście, nie pamiętacie rajdowej grupy B. Tam była prawdziwa adrenalina.

smc napisał/a:
Dzieciaki iesteście, nie pamiętacie rajdowej grupy B. Tam była prawdziwa adrenalina.
no i to jest to o czym pisałem powyżej potem auto wpada po za jezdnie i ludzie zdziwienie czemu 20 osób potrąconych i 2 martwe xD
stawanie na zewnętrznej zakrętu to zawsze dobry pomysł. pamiętam rajd gdzie samochód tak podskoczył, zę ściął głowy dzieciakom siedzącym na drzewie.
Zaprawdę cienka jest granica pomiędzy softem a hardem. Swoją drogą co trzeba mieć w głowie żeby na radzie stać po zewnętrznej na wylocie z zakrętu. xD
mun66 napisał/a:
stawanie na zewnętrznej zakrętu to zawsze dobry pomysł. pamiętam rajd gdzie samochód tak podskoczył, zę ściął głowy dzieciakom siedzącym na drzewie.
to albo strasznie niskie to drzewo było, albo to auto szybowało wysoko
na marginesie, to jakiś link, nawet tylko do artykułu, bo przecież ktoś musiał o tym napisać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie