Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kibice Śląska Wrocław postanowili zrobić zakupy w Biedronce w Horodnianach, jednak chcąc odreagować wynik meczu (4:1) i awarie jednego z autobusów postanowili ją zrabować.

"Podczas przejazdu kibiców na dworzec kolejowy zepsuł się jeden z autobusów. Drugi zatrzymał się za nim. Z obu wysiadła grupa sympatyków Śląska Wrocław i rozpoczęła szturm na Bogu ducha winny dyskont. Podczas harców w Biedronce najwyraźniej doszli do wniosku, że płacenie za towar to kapitalistyczny, zachodni wynalazek. W związku z tym doniosłym odkryciem postanowili opuścić sklep bez płacenia.

Świadek zdarzenia kiboli określił mianem "stada dzikich bestii". "

źródło: poranny.pl
Zgłoś
DMT 2017-03-06, 23:06 22
analnyrycerz napisał/a:

Bogu ducha winny dyskont.

Nie wnikam którego, ale Państwu Polskiemu, to powinni być winni całkiem niezła sumkę, za podatki których nie płacą...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
igorektgk 2017-03-06, 23:48 8
Za ten wyzysk pracowników przez lata raz na jakiś czas im się należy.J🤬 kierownictwo biedronki.
Zgłoś
mygyry 2017-03-06, 23:55 3
@up Ja to się wcale nie zdziwię, gdy kierownictwo obciąży stratami ekspedientki...
Zgłoś
jaksiemasz_ 2017-03-07, 8:39 46
Zachowują się dokładnie tak samo, jak małpy w USA, które widzieliśmy tu na wielu filmach. Widać kibole, to takie nasze, rodzime, białe małpy.
Zgłoś
liana 2017-03-07, 8:45 6
To są "wyklęci" żołnierze PIS-uaru
Zgłoś
M................e 2017-03-07, 9:52 9
MaszAyahuaskę napisał/a:

Nie wnikam którego, ale Państwu Polskiemu, to powinni być winni całkiem niezła sumkę, za podatki których nie płacą...

Ta nie płacą 23% wartości dodanej Vat paragon otrzymujesz zawsze jak uważasz że nie płacą zgłoś to gdzie trzeba ale h🤬ja zrobisz bo akurat płacą. Każdy pracownik to PiT od prezesa do zamiatacza 17 czy tam 19% nie wiem jak jest w Polsce. 2% bodajże podatku handlowego niedawno wprowadzonego. CiT nie wiem czy płacą ale sprawdź sobie stawki za m2 podatku od firm to jest dopiero kurestwo polskiego rządu.
Parę lat temu w Polskich miejscowościach granicznych z Czechami widziałem mnóstwo tych lidli albertów biedronek stonek i innych takich. Ostatnio widzę że parę ich polikwidowali znaczy się już im przestaje to kalkulować. A Dyskonty jak Biedronka Kaufland i tak dalej rodzą dookoła siebie często sieci mniejszych sklepików tak jest w mniejszych i większych miejscowościach.
Zgłoś
qnsl 2017-03-07, 10:07 1
Prewencja tam akurat zakupy robiła czy na tyle jebnięci byli żeby konsumować zrabowane bułki na miejscu?
Zgłoś
DMT 2017-03-07, 10:45 3
Maupajoke, czy Ty tego nie rozumiesz, to nie oni to płacą, pomimo tego, że płacą, tylko klienci i jest to wliczone w cenę produktów? I jeszcze takie małe podsumowanie tego, co zrobiły platfusy, w kwietniu tamtego roku. I ty mi powiesz, że nikt za to nie wziął pod stołem kontenera pieniędzy i żadne lobby nie miało w tym udziału? Proszę Cię...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
M................e 2017-03-07, 11:48 4
@~MaszAyahuaskę
Odkrywczy jesteś pracodawcy mają pieniądze od klientów i to oni płacą podatki.
Gówno mnie obchodzi platfus czy nie wiem co tam masz na myśli. Przestałem się interesować polityką na poważnie 3 lata temu kiedy to państwo przestało mnie obchodzić. Piszę co widziałem a widziałem że zamykają hipermarkety. Na Węgrzech po tym jak Urban przeforsował swoją partią ustawę o podatkach od hipermarketów też zaczęło ich ubywać zostały tylko w dużych miejscowościach.
A hipermarkety jak to prywatne przedsiębiorstwa nie ważne czy Portugalskie Niemieckie czy Brytyjskie kombinują bo polskie prawo jest zagmatwane i pełne luk.
Poza tym tylko dodam że hipermarkety oferują niskie ceny klientów nie obchodzi to że wykończą polską firmę czy zagraniczną każdy chce mieć tani produkt bo polacy są biedni i nie stać ich w większości na dobry produkt i użeranie się ze sprzedawcą.
Osobiście uważam że gdyby wprowadzić dla wszystkich pracodawców takie warunki jak miały hipermarkety w Polsce już dawno byłoby tu lepiej ale polacy wolą skoro sami mają źle dop🤬lić reszcie tak żeby wszyscy mieli jeszcze gorzej.
Zgłoś
ganji 2017-03-07, 12:41 7
@ Finansjera sadistica

C🤬j w te podatki akurat w tym temacie (chociaż to bardzo ważny i ciekawy temat w odniesieniu do stanu gospodarki i społeczeństwa).

Te j🤬e niestety nasze bydło nie potrafi się zachować i pragnę dla nich soczystego wp🤬lu żeby wybić im te głupoty w głów.
Zgłoś
A................o 2017-03-07, 16:50 7
Kwiat polskich narodowych zwierząt. A policja zamiast strzelać to tylko stoi. Mieliby trening na żywym celu.
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2017-03-07, 17:42 6
Sebix wyklęty w Biedronce przez psy zwinięty

(a tak na poważnie to chcieli skorzystać z promocji i podziękować w ten sposób sponsorowi reprezentacji)
Zgłoś
Krak 2017-03-07, 18:10
No ale nikt nie pisze, że ci kibice przebrali się za policję.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2017-03-07, 19:25
Te zdjęcia to jakoś takie mało wiarygodne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie