👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kolejny powód do eksterminacji pchlarzy z przestrzeni miejskiej.
poligon6 napisał/a:
Kolejny powód do eksterminacji pchlarzy z przestrzeni miejskiej.
Przecież to pewnie jednego z tych czarnych
Ah te czarne zabawy jeden się zesral a cała wioska patrzy kto wdepnie
niefrasobliwamariola napisał/a:
Ciekawe który sie tam zesrał
Ten co najwyżej podskakuje.

W Warszawie ludzie śmierdzą gównem psim.Jak kiedyś tam byłem,to czułem się jak na polu minowym.Każdy chodził po gównach i nawet uwagi na to nie zwracał.

Damian2 napisał/a:
Nie zesraj się p🤬deczko. Ja za to słyszę jak twoje małe z🤬by, które dziećmi nazywasz wrzeszczą ryjami dzień za dniem.
Damian rozumiem twoja frustracje, jestes pedałem i nie mozesz mieć dzieci.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie