Filmik ukazujący oprawy kibiców z naszego kraju w ciągu tego roku... I tyle wystarczy za komentarz.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Hahaha, nawet na Sadolu debile-patrioty-kibole-naziole żalą się, że nie pozwalają im podpalać rac, wyrywać krzesełek, i obrażać TVNu.
od jakiegoś czasu przeglądam sobie ten portal. Czasem można się czegoś dowiedzieć, pośmiać, porzygać Jest nawet czasem do czego konia zwalić, ale nigdy nie przypuszczałem, że mnie do czegoś natchnie. Kurde balans niech to dunder świśnie kupiłem se karnet...
ja chce byc kibicem! czy moge jak nie kibicuje zadnej druzynie?
Nie spinajcie tak pośladów.
Ogólnie wśród kibiców danej drużyny są zasady których się przestrzega. Tak jak ktoś wspomniał wyżej, race i petardy są niebezpieczne, ale tylko w nieodpowiednich rękach. W większych/lepszych ekipach, osoba rzucająca race/petarde w ludzi jest namierzana przez innych i raczej więcej takich akcji nie zrobi
Niech jakiś przeciwnik 'kiboli' przypomni jakąś akcję kiedy poszkodowany był niewinny biedny kibic na stadionie. Jakoś sobie nie przypominam w ostatnich latach
Ogólnie wśród kibiców danej drużyny są zasady których się przestrzega. Tak jak ktoś wspomniał wyżej, race i petardy są niebezpieczne, ale tylko w nieodpowiednich rękach. W większych/lepszych ekipach, osoba rzucająca race/petarde w ludzi jest namierzana przez innych i raczej więcej takich akcji nie zrobi
Niech jakiś przeciwnik 'kiboli' przypomni jakąś akcję kiedy poszkodowany był niewinny biedny kibic na stadionie. Jakoś sobie nie przypominam w ostatnich latach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie