Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-12-24, 11:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-24, 12:10
Z tymi kibicami kulturalnymi, oddanymi klubom, nie robiącym burd, patriotycznymi, to jest jak z Św. Mikołajem, nikt nie widział, a każdy mówi, że jest Swoją drogą, to śmieszy mnie to, że niby to jest antysystemowy ruch, potrafią się postawić, a osobiście znam takich, dla których idealną głową państwa byłby Adolf Hitler. Oczywiście to są wyjątki, bo przecież każdy kibic jest wyjątkowy Jestem zwolennikiem prawicy, przeciwnikiem multikulturowości, ale jeśli takie cepy dojdą kiedyś do władzy to minutę później będę w samolocie do innego kraju...
Zgłoś
CBŚ 2012-12-24, 12:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-24, 12:41 1
Zgłoś
MareKSG 2012-12-24, 12:42 3
Zgłoś
Stoho 2012-12-24, 13:09 2
Zgłoś
Melooksg 2012-12-24, 13:11
Zgłoś
EdmundKemper 2012-12-24, 13:44 1
Nie chce mi się cytować wszystkich zdań, na które chciałbym odpowiedzieć, więc napiszę ogólnie.

1. Race, w odpowiednich rękach, są bezpieczne. A przeważnie gdy się pojawiają trafiają właśnie w odpowiednie ręce.
2. 30-40% na stadionie to może i jest, ale lekarzy, prawników, przedsiębiorców, osób, które zamiast podążać za fałszywymi stereotypami kierują się własnym umysłem.
3. W ustawkach często tutaj przytaczanych biorą udział tylko osoby, które tego chcą, zresztą naprawdę rzadko oberwie nawet na stadionie ktoś, kto nie uczestniczy w zamieszkach.
4. Oprawy to chyba najjaśniejsza strona polskiej piłki. Gdyby jeszcze tylko race nie były zakazane to śmiało można by powiedzieć, że polscy kibole są najlepsi na świecie w tym co robią.
5. Oczywiście, że nie można mylić pojęcia kibol z kibicem, bo to są synonimy. Słowo wyjęte z gwary poznańskiej stało się używane w całej Polsce.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-24, 16:58 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-24, 18:21
Zgłoś
Wojna:) 2012-12-24, 20:15
lierox90 napisał/a:

I tym postem przyczłapie od bulgulatora pokazałeś ze gość ma racje.

Zdania są podzielone
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-25, 10:38
zAJebiste oprawy, Polska Kibolska
Zgłoś
EdmundKemper 2012-12-25, 21:35
Kris LaMuerte napisał/a:

AD 4. Oglądnij mecze klubów z Ameryki Południowej.

AD 5. Synonimem może były kiedyś. Teraz kibol ma zdecydowanie nasycenie negatywne i oznacza pseudokibica.

4. Doskonale znam klimat kiboli z Ameryki Południowej i właśnie dzięki racom jest głównie tworzony. Oprawy + przyśpiewki są na poziomie europejskim. Może jedynie przywiązanie do klubu większe, bo europejczycy nie mierzą do siebie z broni palnej.

5. Tak, dla ludzi słuchających się TVN-u i Gazety Wyborczej, bo to od tych mediów zaczęło się szerzenie rozgałęzienia między pojęciami "kibic" i "kibol".
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem