Naoglądał się właśnie takich TikTok, gdzie chłopaki faktycznie crossami wiedza jak jeździć po lesie, a ten chciał przyszpanować tylko to się tak właśnie kończy, pewnie nic sobie nie zrobił, bo jest ulany, to nawet jak igła z drzewa mu się w dupę wbije, to nie poczuje. Ale dobrze mu tak.
Social Media
podpis użytkownika
discord.gg/DcuuB64s66Social Media
~_Killa_ napisał/a:
Naoglądał się właśnie takich TikTok, gdzie chłopaki faktycznie crossami wiedza jak jeździć po lesie, a ten chciał przyszpanować tylko to się tak właśnie kończy, pewnie nic sobie nie zrobił, bo jest ulany, to nawet jak igła z drzewa mu się w dupę wbije, to nie poczuje. Ale dobrze mu tak.
ale tu widać że to singletrack dla rowerów enduro/mtb, mam nadzieję ze k🤬a połamała obydwa kopyta.
Ja mam nadzieję, że na ten cienki pieniek trafił gardłem.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
~_Killa_ napisał/a:
Crossem jeździ po torze nie po lesie. Chciałaś być fajna wyszło jak zwykle. Nadal jesteś zwykłym wiadrem na spermę.