Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
aaaaaaaaaaaaaa 2019-05-26, 22:15 1
Mikołaj Rej reinkarnacja...
Zgłoś
~_Yarko_ 2019-05-26, 22:39 1
Bardziej Rymy Częstochowskie.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-05-26, 23:01
Tak czy inaczej "Polacy nie gęsi..."
Zgłoś
PERKUN 2019-05-26, 23:33 10
Oda do klopa.
Zgłoś
nowynick 2019-05-27, 8:21
przesłanie może i słuszne ale twórczość c🤬jowa po bandzie, to już bardziej kreatywne widziałem jak mnie kumpela z pracy rozbawiona zawołała do damskiego:

"niby tu same damy
a kibel obsrany..."
Zgłoś
htp 2019-05-27, 9:17
Żona próbuje wychować męża?
Zgłoś
zadol 2019-05-27, 9:40 3
Musiałbym takie coś mojemu szefowi wkleić k🤬a, ten to czasem nawet nie spuści wody bo ciągle wisi na j🤬ym telefonie. Tak k🤬a sra i gada przez swojego srajfona, a potem wychodzi, a ubot k🤬a pływa w kiblu. Jak on ma w domu to nawet nie chce wiedzieć.
Zgłoś
hagis 2019-05-27, 11:27 2
brak piwa za c🤬jowy układ rytmu. Wystarczyłoby napisać "wyczyśćże po sobie" i byłoby majnie.
Zgłoś
piwoc 2019-05-27, 18:35
Hydro Naval?
Zgłoś
Browarowy-Potwór 2019-05-27, 23:16
A niechaj narodowie wżdy postronni znają iż Polacy nie gęsi. iż kibel sprzątają .

podpis użytkownika

Browar syci, browar poi, po browarze lepiej stoi.
Zgłoś