"Policja zatrzymała 33-letniego kibica Legii Warszawa który rzucił petardę pod wózek z rocznym dzieckiem. Matka malucha spacerowała z dziećmi po stołecznym Krakowskim Przedmieściu.
Mężczyznę oskarżono o narażenia dziecka na niebezpieczeństwo utraty zdrowia lub życia.
Do matki z wózkiem i idącym obok 7-latkiem podbiegł mężczyzna ubrany na biało z szalikiem w barwach Legii Warszawa, rzucił pod wózek petardę hukową, po czym uciekł. Matka dziecka podbiegła do funkcjonariuszy i poprosiła o pomoc - relacjonuje rmf24.pl.
Mundurowi wezwali pogotowie ratunkowe i ruszyli za mężczyzną. Siedział w jednym z ogródków piwnych. Nie potrafił wytłumaczyć, czemu zrobił to co zrobił. Grożą mu 3 lata więzienia."
Co wy o tym sądzicie, sadole?
źródło: sfora.pl
Konto usunięte
2013-05-28, 19:50
A ja sądzę, że to nieładnie z jego strony.
Konto usunięte
2013-05-28, 20:04
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
wiesz w naszych gazetach, radiach i telewizji mówi się też, że emigranci z zachodnich krajów Europy przyjeżdżają do Polski szukać pracy, ale to na pewno nie mogą być materiały na zlecenie polityczne
Zadzwoń z tym do Macierewicza może złapiesz fuchę Sherlocku
Co do reszty tematu - powszechnie wiadomo że do stolicy zjeżdża się hołota z całego kraju a potem pieprzy jak to od dzieciństwa oni nie są związani z miastem i jego tradycjami. Naprawdę ciężko chłopaki przepadać za legionistami jako ogółem jak się słyszy o takiej manianie, gdy w pamięci jeszcze jest sprawa rozj🤬ia starówki własnego miasta przez ogromną grupę wspomnianych "kibiców". No ale właśnie w tym problem że przyjezdne "warszawiaczki z dziada pradziada" w dupie mają wszystko i wszystkich bo jak mieszkają w Wawce to są pany i lordy i to nie oni po wojnie odbudowywali miasto z cegłówek darowanych z każdego zakątka kraju.
Konto usunięte
2013-05-28, 20:09
Pewnie prowokacja ze strony mediów. Dawno nie było żadnej zadymy to trzeba sobie wymyślić jakiś skandal i nakręcać nienawiść do kiboli bo to jest najważniejszy problem. Nie bezrobocie, nie płaca, nie to że wszyscy młodzi wyjeżdżają i grozi nam zapaść demograficzna. Najważniejsze że ktoś tam, gdzieś tam rzucił petardę pod wózek z dzieckiem i nikt nie może tego potwierdzić czy tak było naprawdę czy jakiś jakiś pismak sobie wymyślił i posłał swoją fantazje w świat.
Nikogo nie zastanawia, co robił kibic ubrany w barwy w niemeczowym dniu? Też w Maju zap🤬lacie w szalikach..? Coś mi tu nie gra.
Konto usunięte
2013-05-28, 20:24
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
wiesz w naszych gazetach, radiach i telewizji mówi się też, że emigranci z zachodnich krajów Europy przyjeżdżają do Polski szukać pracy, ale to na pewno nie mogą być materiały na zlecenie polityczne
Czy Ty jesteś człowieku normalny? Dla mnie Twoje zachowanie tutaj to dość smutna sprawa, do tej pory kibicowałem Ci i temu co piszesz, ale dziś przegiąłeś pałkę. Tak trudno Ci zaakceptować że także wśród "świętych" kibiców znajdują się idioci? Zwykłe pojeby? Sam miałem z takimi do czynienia i wiem że są normalni kibice i są też Ci poj🤬i. Tak trudno zaakceptować fakt że w absolutnie KAŻDYM środowisku, grupie społecznej itd. znajdują się czarne owce? Zachowałeś się dziś zupełnie jak lemming obecnej władzy, tamten jednak ślepo wierzy w partię i "liberalizm" a Ty w swoje historie. Nie ma ludzi świętych, a Ty dziś dużo straciłeś u mnie.
Nie oczekuję od lemminga (nieważne czy jedna czy druga strona barykady) zrozumienia błędu i przeprosin, są to jednostki niezdolne do samodzielnego myślenia, z tego powodu nie oczekuję także twego zrozumienia winy i błędu popełnionych przez Ciebie.
3 lata za próbę "nieumyślnego" morderstwa?! To już za ścięcie drzewa można dostać więcej...
marna prowokacja IV ligowej polonii
Konto usunięte
2013-05-28, 21:42
I Ci ludzie posługują się co weekend na stadionach symbolami np. Polski Walczącej, uważają się za "patriotów" walczących z systemem. A po meczu jedna wielka rozp🤬ucha lub krzywe akcje - jak ta. Szkoda słów.
@rockface123
Ja bym mu wsadził w odbyt rozżarzony węgiel
Konto usunięte
2013-05-28, 21:54
No i co, że był w szaliku? Każdy k🤬s może sobie założyć szalik z czym chce. To, że miał coś na szyi czyni go kibicem w takim samym stopniu jak wp🤬lanie kebaba czyni c🤬tym.
Konto usunięte
2013-05-28, 22:05
Tak sobie czytam te komentarze i w sumie bekę mam z tej spiny. Jakby gość nie był ubrany w barwy Legii, to może gdzieś by ktoś o tym wspomniał, ale nie koniecznie. Media wiedzą co robią. Przecież jasnym jest, że to się sprzeda i będą wejścia i udostępnienia linków i kaska z reklam. Jedni dostaną kolejny argument na to, że kibice to swołocz, a drudzy na to, że rządowa nagonka na biednych kibiców trwa. I dlatego nagłówek mówi "kibic Legii wrzucił....", a nie np: "pijany mężczyzna wrzucił..." lub "bandyta wrzucił....". K🤬a jak dzieci. Po raz kolejny dorabiacie teorie do medialnej papki, a prawda jest taka, że jakby się teki news dobrze nie sprzedawał, to by się nawet o tym żaden redaktorzyna nie zająknął. Nie ważne co z dzieckiem ważne, że to był kibic. No k🤬a przecież, to na kilometr tabloidem wieje. I sami ich prowokujecie to publikowania takich gniotów szukaniem tego artykułu po sieci i czytaniem tego newsa po różnych portalach. Nabijacie im ruch na stronach, to chyba powinno być jasne. I to sranie żarem, że kibol be, że Warszawa be, że PO be, że przyjezdni be. Ja p🤬le pod każdym postem w tej tematyce wybucha zawsze taka sama gównoburza.
Wszystko wszystko ale młodych polaków straszyć i petardami wysadzać nie będziecie. To nie Syria k🤬a ! THIS IS POLSKA !
dzieciaków się nie tyka
mężczyzn owszem
kobiety to już obowiązek
starszych na egzekucje
ale won od dzieci
tak mi prawił wuja Alphonse Gabriel Capone
dla bliskich Al Capone
Też jestem kibicem, ale temu c🤬jowi bym za to k🤬a tą petardę w dupę, a za lont by służył jego k🤬s. Niech się k🤬a cieszy.
podpis użytkownika
Stultitia morbus est animi.
Wszystko c🤬j.
nie ważne czy kibol czy nie. zamknąłbym c🤬ja na 10 lat do pierdla i co noc rzucałbym achtunga do celi o różnych godzinach... tak żeby się przypadkiem nie przyzwyczaił.