Mróz pewnie siarczysty, to się rozgrzać chcieli.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.

Cytat:
rally hool's
![]()
Wstawka ciekawa, piwko oczywiście dam bo dla takich filmików wchodzę na ten portal. Tylko powiedz mi kolego jedno, co do c🤬ja z tobą nie tak? Czy w szkole nie uczyli Cię języka polskiego? Po co kombinujesz z językiem angielskim skoro po polsku brzmiałoby to równie dobrze?
@down, sorunia - coś mi się pop🤬liło.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.

Dick napisał/a:
@2up, niepotrzebnie zmieniałeś tytuł. Nie daj się manipulować. Wtedy było wiadomo o jakich kibiców chodzi, a teraz wszyscy będą myśleć że o piłkarskich kiboli:P.
Przecież chodziło o opis a nie o tytuł, który z resztą zacytowałem

Gdyby to był film z bijącymi się kibicami dwóch klubów piłkarskich, już by była lawina komentarzy, ze trzeba ich wytłuc. Tutaj cisza. Ahh te medialne nagonki

Kilku opitych januszy zaczęło się nap🤬lać to już krzyk pewnie kibole ze stadionów, gratuluję spaczonego umysłu

podpis użytkownika
Zakonnik III aksjomatu
Dick napisał/a:
@down, sorunia - coś mi się pop🤬liło.
To teraz ty powiedz kolego, co z tobą jest nie tak? Czy w szkole nie uczyli cię języka polskiego? Po co kombinujesz z językiem angielskim skoro po polsku twój nick brzmiałby równie dobrze?