👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic z tych rzeczy:P Po prostu naoglądaliśmy się za młodu bam margere i jego jackassy to chcieliśmy w podobny sposób zabić nudę dnia codziennego:)
Kolega był bezpieczny miał kask z atestem:D
Kolega był bezpieczny miał kask z atestem:D

W sumie całkiem ładnie, z pięty trudniej ;p
Porozciągaj się jeszcze trochę i czekam na axe kicka na głowę ;p
Styku napisał/a:
W sumie całkiem ładnie, z pięty trudniej ;p
Axe kick jest dużo prostszy:) Raz nie jest obrotówką, a dwa nie musisz się w biodrach przekręcać na treningach nazywaliśmy go "gaszeniem lampy"

Ogólnie to trenowałem trochę za dziecka, później poszedłem do liceum sekcje się porozpadały nie było czasu itp. Teraz po 5 latach przerwy znowu wróciłem do treningów (stąd poszukiwania na dysku), ale już nie tkd tylko kick boxing - muay thai, tak rekreacyjnie, żeby się coś poruszać

Jak chodzi o rozciągnięcie to myślę, że najgorzej nie jest:)

Zdjęcie zrobione przed powrotem do treningów na sucho bez rozgrzewki:P
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie