Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
35i 2025-01-14, 19:38 4
100pa napisał/a:

Mnie jak raz w nocy przycisnął pęcherz w jednym z miast wojewódzkich to zatrzymałem się na starym mieście koło studzienki burzowej. Jechałem samochodem osobowym, otwarłem drzwi nad studzienką, żeby zasłonić się od ludzi i lałem do studzienki.
Strasznie mnie przycisnęło, a nigdzie nie było żadnej stacji benzynowej, a szukanie knajpy z kiblem w środku nocy było problematyczne.

Jak mnie kiedyś dwójka pocisnęła po pizzy z przydrożnego baru, to śmigałem do zagajnika położonego z 50 metrów od szosy z rozwiniętym kawałkiem papieru, jak gimnastyczka artystyczna ze wstążką.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-01-14, 19:58 2
JoSeed napisał/a:

A jak się zachce dwójkę? Stawiałabym na duży rondel... 😎

Podobno w tych kręgach popularne są słoiki po bigosie albo pulpetach Pudliszki. Niekoniecznie muszą być puste.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
35i 2025-01-14, 21:47 1
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Podobno w tych kręgach popularne są słoiki po bigosie albo pulpetach Pudliszki. Niekoniecznie muszą być puste.

Raczej puste słoiki na pulpety, które zapełniają i wysyłają do Pudliszek.
Zgłoś