Ja tam musze miec pringelsy zeby sie odlac jak zlapie szczanie na autostradzie, a bie jakas zj🤬a francuska butelke wody

MielonyKotletSchabowy napisał/a:
Ja tam musze miec pringelsy zeby sie odlac jak zlapie szczanie na autostradzie, a bie jakas zj🤬a francuska butelke wody
A jak się zachce dwójkę? Stawiałabym na duży rondel... 😎
Typowy tirowiec. Teraz tą samą ręką co trzyma od tygodnia niemytą fujarę podłubie w nosie, podrapie się po dupie i będzie kontynuował żarcie rosołu z parówek i kanapki z salcesonem z oślego napleta.
Niech jakiś obecny tu butloszczoch powie , czy kolega po fachu z filmiku zrobił to prawidłowo . Dziękuję
JoSeed napisał/a:
A jak się zachce dwójkę? Stawiałabym na duży rondel... 😎
A nie wiem, z tym sie jeszcze nie spotkalem. Patrz tam kolega wyslal butelke po wodzie, on tam dziubdzika zmiesci, no ja na pewno nie 😂
Mnie jak raz w nocy przycisnął pęcherz w jednym z miast wojewódzkich to zatrzymałem się na starym mieście koło studzienki burzowej. Jechałem samochodem osobowym, otwarłem drzwi nad studzienką, żeby zasłonić się od ludzi i lałem do studzienki.
Strasznie mnie przycisnęło, a nigdzie nie było żadnej stacji benzynowej, a szukanie knajpy z kiblem w środku nocy było problematyczne.
Strasznie mnie przycisnęło, a nigdzie nie było żadnej stacji benzynowej, a szukanie knajpy z kiblem w środku nocy było problematyczne.