Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I jestem pewien, że w większości spraw jesteś takim ignorantem. W sensie 'nie bede sie uczył, łeee liczyc do 100 umiem i pisać też jakotako to mi starczy' Brak rozwoju, stagnacja. Taki obraz twój. Jak masz taka moc to wal tego bana, ale to nic w twoim życiu niestety nie zmieni.
i dodatkowo jak poczytasz jego posty to jest zwykly malkontent nieudacznik
I jestem pewien, że w większości spraw jesteś takim ignorantem. W sensie 'nie bede sie uczył, łeee liczyc do 100 umiem i pisać też jakotako to mi starczy' Brak rozwoju, stagnacja. Taki obraz twój. Jak masz taka moc to wal tego bana, ale to nic w twoim życiu niestety nie zmieni.
Barani rozwojowy łbie: rzuć okiem na pierwszy post: dalej nie wiesz w czym rzecz i o co mi chodzi? Może zacznę wrzucać arabskie stand up`y i ci napisze byś się ignorancie nauczył arabskiego bo to język przyszłości w europie?

To fajne że istnieją jeszcze zdystansowane do siebie i ogólnie życia osoby. Widać że i dziewczyna i komik to dojrzali ludzie. To pokazuje jak fajnie może być gdy ludzie mają luźne porty i nie spinają dupy mimo realnych problemów, które dotykają każdego.
Przecież ona sobie jaja robiła i nikt nikogo nie zamordował, co ty, wierzysz w to?
Uwierzyć mogę jedynie że stara go zostawiła ale że on ją zamordował, i ona by mówiła o tym tak swobodnie na stand upie że jej ojciec zabił jej matkę?

Зачем изучать иностранные языки? Есть гугл переводчик . Tyle w temacie
PS. и при отсутствии электричества мне не нужно переводить фильмы из интернета.
Зачем изучать иностранные языки? Есть гугл переводчик . Tyle w temacie
PS. и при отсутствии электричества мне не нужно переводить фильмы из интернета.
а почему не должно быть электричества? Что готовит автомобильный путин?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie