👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś dostałem z🤬bę za opis po angielsku jako niezgodny z regulaminem. Co mioderacja na takie materiały?
I co mam ztego zrozumieć jak nie znam języka, co najwyżej 5/10.

HAL9000/2 napisał/a:
koleś a ty mieszkasz na wyspach czy w Polsce? bo jak w Polsce to k***a wiedz ze na terenie polski obowiązuje język polski a nie angielski... i jak chcesz mi odpisać to przemyśl to dobrze, bardzo dobrze..
Prawie Ci się wszystko udało

dyhayne napisał/a:
Prawie Ci się wszystko udało PRAWIE. Z dużym naciskiem na duże litery. Przymiotnik/rzeczownik, tu mamy rzeczownik. Pozdrawiam.
Po tak debilnym tekście pozorującym znajomości ortografii lepiej wyłącz tą stronę i wróć za tydzień aż sprawa pójdzie w zapomnienie...
Z kumplami zawsze chcieliśmy odwalić numer jak w filmie TED. W Commedy Cellar trafio nam się to trafiło, że publika wybierała słowa do odegrania przez komików. Udało nam się wcisnąć kilka słów z których amerykanie nie lubią się śmiać: 09/11, Spencer Stone, cancer, Obamacare, Mexican terrorist
Mina komików była bezcenna i ogólnie spontaniczny występ im się nie udał

Kepeszek napisał/a:
I jestem pewien, że w większości spraw jesteś takim ignorantem. W sensie 'nie bede sie uczył, łeee liczyc do 100 umiem i pisać też jakotako to mi starczy' Brak rozwoju, stagnacja. Taki obraz twój. Jak masz taka moc to wal tego bana, ale to nic w twoim życiu niestety nie zmieni.
Dobra, dobra już się nie zesraj... Jeszcze z 5 postów wyskrob
Ps. Za znaki "xD" według regulaminu post powinien polecieć
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie