Śmiało nominuję ten filmik jako najbardziej pop🤬lony filmik na sadolu w lutym...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Bardzo wylewny z niego chłopak jest.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Coś mi się wydaje, że koleś się czymś zatruł i jedzie do szpitala. Laska na koniec filmiku chyba krzyczy "call..." i może krzyczała "call an ambulance" ale koleś w zaparte chce sam dojechać.
@up a może chciała krzyknąć "Koleś nie rzygaj mi w aucie"?
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
panna drze ryja jakby koles umieral a ten se rzyga i mysli jak tu jechac zeby nie spowodowac wypadku
Czy tylko mnie tak śmieszy ten odgłos rzygowin pokonujących drogę od żołądka do wylotu, że nie mogę obejrzeć tego filmiku bez śmiania się?