Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Świadomy 2025-01-18, 0:09
Tu powinien być tytuł- Kierowca bombowca!!!
Zgłoś
F................n 2025-01-18, 0:14 2
Samolubna suka main God
Zgłoś
Nome 2025-01-18, 1:10 37
czarne łapki widać... tak to jest jak się za dużo papuguje po białych, babo powinien śmigać na krowie, taki samochód jest zbyt skomplikowany

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Prosty 2025-01-18, 1:14 5
Nie drzyj tej p🤬dy .
Zgłoś
Janko 2025-01-18, 2:06 7
I c🤬j mu w dupe
Zgłoś
Maniecky 2025-01-18, 2:07 2
Nome napisał/a:

czarne łapki widać... tak to jest jak się za dużo papuguje po białych, babo powinien śmigać na krowie, taki samochód jest zbyt skomplikowany

Dindu naogladal sie bialych piratow drogowych na youtube i mu to zaimponowalo .... niestety zabraklo iq... larpowanie bialych przypalow slabo im wychodzi...
Zgłoś
ConantheBarbarian 2025-01-18, 4:37 13
To jest k🤬a Cross Island Parkway. Jeżdżę tą drogą codziennie i zawsze znajdzie się jakiś dupek, który tak jeździ.

[ Dodano: 2025-01-18, 04:40 ]
Pracowałem jako kapitan w marinie niedaleko stąd i co weekend był wypadek motocyklowy lub kraksa, w której ktoś zginął. Nie potrafię zliczyć ciał, które widziałem.

podpis użytkownika

"What is the best thing in life? To crush your enemies, to see them driven before you and to hear the moans of their women!"
Zgłoś
PiesKracy 2025-01-18, 4:50 6
mam nadzieje, że zdechli
Zgłoś
turbonekro 2025-01-18, 4:54 5
Kierowca czarny, więc niech wyp🤬ala na tamten świat.
Zgłoś
Kozła666Stopa 2025-01-18, 6:10
To była ta część Need For Speed Car-dzwon. ostatni dobry NFS btw.
Zgłoś
Ronoaro 2025-01-18, 6:38 1
Ja p🤬le, czego się ten odklejony od rzeczywistości smoluch spodziewał? Że gra przedpremierowo w GTA6?

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
ConantheBarbarian 2025-01-18, 6:54 3
Ten wypadek wydarzył się bardzo blisko miejsca, w którym mieszkam. Kierowca poważnie zranił osobę, którą potrącił. Zawsze ścigają się na Cross Island Parkway

[ Dodano: 2025-01-18, 06:57 ]
Pracowałem w Bayside Marina, niedaleko miejsca, gdzie to się działo. Wypadki zdarzają się tam cały czas w weekendy.

podpis użytkownika

"What is the best thing in life? To crush your enemies, to see them driven before you and to hear the moans of their women!"
Zgłoś
wojtekpwse 2025-01-18, 8:23 2
K🤬a jakaś bezmózga nic tylko odj🤬 takiego c🤬la. Struś pędziwiatr p🤬lony się znalazł
Zgłoś
WhyDuck1 2025-01-18, 9:19
Świadomy napisał/a:

Tu powinien być tytuł- Kierowca bombowca!!!

arystokrata szos!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie