👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jedyne chamstwo jakie widzę to tylko u policjantów, którzy nie chcieli go wpuścić.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Gdyby w Warszawie karali za takie wjeżdżanie to chyba mandaty sypały by się w tysiącach (np.dolinka służewiecka)
W Polsce jest przepis nakazujący ustąpić pojazdowi poprzedzającemu, który zmienia pas z prawego na lewy. Na szczęście policja tego u nas tak nie wymaga

@malin90m
Jest przepis, który mówi, że gdy dwa pojazdy zmieniają pas na ten sam, to pierwszeństwo ma ten, który wjeżdża na pas z prawej.
Jest też przepis, który nakazuje przy zmianie pasa ustąpić pierwszeństwa wszystkim poruszającym się pasem na który chcemy wjechać.
Ale pierwsze słyszę, że człowiek wjeżdżający na lewy pas ma pierwszeństwo... Zacytujesz mi może ten fragment?
Jest przepis, który mówi, że gdy dwa pojazdy zmieniają pas na ten sam, to pierwszeństwo ma ten, który wjeżdża na pas z prawej.
Jest też przepis, który nakazuje przy zmianie pasa ustąpić pierwszeństwa wszystkim poruszającym się pasem na który chcemy wjechać.
Ale pierwsze słyszę, że człowiek wjeżdżający na lewy pas ma pierwszeństwo... Zacytujesz mi może ten fragment?
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
Jeszcze bym zrozumiał przejazd z lewego na prawy pas przed zjazdem z autostrady (ryzyko ominięcia zjazdu) ale pchając się z prawego na lewy kierowca pokazuje wyłącznie jakim jest bucem.
Velture napisał/a:
A co on niby twoim zdaniem robi? Pewnie myślałeś, że ręce trzymał w powietrzu... Musisz iść do okulisty.
A Twoim zdaniem co robi?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie