Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Oni to zachowanie mają tak głęboko wyryte w DNA, że i za 200 pokoleń dalej tacy będą.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Sztruks 2023-09-26, 19:14 1
Zwykła p🤬da stoi i z nią rozmawia… zamiast wyp🤬olić jej w ten czarny łeb żeby czarna k🤬a się zesrala
Zgłoś
100imiQtas 2023-09-26, 19:21 1
Wybrał złą okolicę. Im mniej dzikich zwierząt tym lepiej.

Sztruks napisał/a:

Zwykła p🤬da stoi i z nią rozmawia… zamiast wyp🤬olić jej w ten czarny łeb żeby czarna k🤬a się zesrala

Koleś jest bez szans. Zaraz by go osaczyła wataha szympansów i bardzo prawdopodobne żeby skakali mu po głowie. Szkoda zdrowia w pojedynkę.
Zgłoś
skaza_krwotoczna 2023-09-26, 19:41
garota napisał/a:

Jak mi sie życie sp🤬oli to wyjadę gdzieś gdzie dużo tego jest i zacznę kręcić filmy na harda. Zanim nie odjebią to będzie mniej cz🤬chów na świecie.

J🤬e małpiszony
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2023-09-26, 23:09
czodA13 napisał/a:

tu jest przyklad typowego z🤬ba. Oby Cie sOMsiad podkablowal, bo jak ja Cie znajde.. To organy bedziesz mial .. do przeszczepu. IP juz mam.. to nie trudne znalezc kogos jak sie ma wiecej niz c🤬ja we lbie.

Ogólnie to takich jak ten cytowany przez ciebie śmietnik nie lubię, ale jeszcze bardziej nie lubię takich c🤬jów tępych źle wyjętych cwaniaczków z koziej p🤬dy jak ty. Znajdź tam moje wszystko, IP, numer buta, rejestracje samochodu i czekam na ciebie niecierpliwie.
Zgłoś
Sraj1 2023-09-27, 0:25
Nazhir napisał/a:

Niech się cieszy, że murzynka zabrała mu tylko jeden banknot.
Gdyby chciał zalegalizować swoje granie, to nie dość, że co miesiąc musiałby z każdego kubełka oddawać państwu 20% w podatkach i 23% w vacie (jeśli byłby vatowcem), to jeszcze musiałby z tego kubełka wypłacić 1500 pln ZUSu i z 500 pln księgowej.
A żeby było śmieszniej, z tych wszystkich podatków, polska murzynka dostałaby więcej niż wzięła ta czarna murzynka.
Także niech biały bocian się cieszy, bo w kraju nad Wisłą dostałby jeszcze domiar za niezapłacone podatki i brak licencja na granie muzyki no i oczywiście mandat za zakłócanie ciszy nocnej.

Nie zesraj się.
Zgłoś
Pyszuki 2023-09-27, 8:57
A ja tak pomyslalem sobie, kapelusz czy cokolwiek sobie nie postawisz obok instrumentu, no spoko, ale to nie kasa fiskalna, ludzie wrzycaja jak do kubeczka, lezy sobie... to i wyciagnac moga, bez kary raczej.. o,O Sam lubie takich grajkow i dorzuce grosik, ale chyba nic nie chroni ich prawem w takiej sytuacji..?
Zgłoś
~Velture 2023-09-27, 9:28
Pyszuki napisał/a:

A ja tak pomyslalem sobie, kapelusz czy cokolwiek sobie nie postawisz obok instrumentu, no spoko, ale to nie kasa fiskalna, ludzie wrzycaja jak do kubeczka, lezy sobie... to i wyciagnac moga, bez kary raczej.. o,O Sam lubie takich grajkow i dorzuce grosik, ale chyba nic nie chroni ich prawem w takiej sytuacji..?

Jak z puszek owsika podbierali to szli siedzieć.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
PiDżej 2023-09-27, 10:24
Wyjaśnienie jej zachowania jest prozaiczne. to nie był tam-tam
Zgłoś
Szary_Jeleń 2023-09-27, 14:01
Myxxer napisał/a:

To że grasz starej na nerwach to nie znaczy że jesteś muzykiem

Typie mam wykształcenie muzyczne i pracowałem zawodowo wiele lat xD, ale c🤬j tam j🤬

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
dawidas86 2023-09-27, 15:38
P🤬lone czarne ścierwo
Zgłoś
Cezzar 2023-09-29, 14:03
Nazhir napisał/a:

Niech się cieszy, że murzynka zabrała mu tylko jeden banknot.
Gdyby chciał zalegalizować swoje granie, to nie dość, że co miesiąc musiałby z każdego kubełka oddawać państwu 20% w podatkach i 23% w vacie (jeśli byłby vatowcem), to jeszcze musiałby z tego kubełka wypłacić 1500 pln ZUSu i z 500 pln księgowej.
A żeby było śmieszniej, z tych wszystkich podatków, polska murzynka dostałaby więcej niż wzięła ta czarna murzynka.
Także niech biały bocian się cieszy, bo w kraju nad Wisłą dostałby jeszcze domiar za niezapłacone podatki i brak licencja na granie muzyki no i oczywiście mandat za zakłócanie ciszy nocnej.

Czytasz co piszesz? Bronisz czarnego gówna.. Pewnie sam jesteś c🤬ty "nazhir" kebab j🤬y
Zgłoś