Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Oni to zachowanie mają tak głęboko wyryte w DNA, że i za 200 pokoleń dalej tacy będą.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Nazhir 2023-09-26, 11:57 2
Niech się cieszy, że murzynka zabrała mu tylko jeden banknot.

Gdyby chciał zalegalizować swoje granie, to nie dość, że co miesiąc musiałby z każdego kubełka oddawać państwu 20% w podatkach i 23% w vacie (jeśli byłby vatowcem), to jeszcze musiałby z tego kubełka wypłacić 1500 pln ZUSu i z 500 pln księgowej.

A żeby było śmieszniej, z tych wszystkich podatków, polska murzynka dostałaby więcej niż wzięła ta czarna murzynka.

Także niech biały bocian się cieszy, bo w kraju nad Wisłą dostałby jeszcze domiar za niezapłacone podatki i brak licencja na granie muzyki no i oczywiście mandat za zakłócanie ciszy nocnej.
Zgłoś
jowood88 2023-09-26, 12:02 65
Nazhir napisał/a:

Niech się cieszy, że murzynka zabrała mu tylko jeden banknot.
Gdyby chciał zalegalizować swoje granie, to nie dość, że co miesiąc musiałby z każdego kubełka oddawać państwu 20% w podatkach i 23% w vacie (jeśli byłby vatowcem), to jeszcze musiałby z tego kubełka wypłacić 1500 pln ZUSu i z 500 pln księgowej.
A żeby było śmieszniej, z tych wszystkich podatków, polska murzynka dostałaby więcej niż wzięła ta czarna murzynka.
Także niech biały bocian się cieszy, bo w kraju nad Wisłą dostałby jeszcze domiar za niezapłacone podatki i brak licencja na granie muzyki no i oczywiście mandat za zakłócanie ciszy nocnej.

Czyli że co? Czarna k🤬a nie jest k🤬ą?
Wyzwoliła go od kary wystawianej przez Polski US, mimo że w miejscu w którym grał, Polski urząd skarbowy nie może działać?

CZY tY K🤬A CZYTASZ CO TY PISZESZ?!
Zgłoś
edek_kotek 2023-09-26, 12:38 1
No i dylemat: czy pilnować sprzętu czy gonić czarną sukę żeby oddała ukradzione pieniądze ?
Zgłoś
garota 2023-09-26, 13:26 4
Jak mi sie życie sp🤬oli to wyjadę gdzieś gdzie dużo tego jest i zacznę kręcić filmy na harda. Zanim nie odjebią to będzie mniej cz🤬chów na świecie.
Zgłoś
~Velture 2023-09-26, 13:31 5
garota napisał/a:

Jak mi sie życie sp🤬oli to wyjadę gdzieś gdzie dużo tego jest i zacznę kręcić filmy na harda. Zanim nie odjebią to będzie mniej cz🤬chów na świecie.

Na wiejską będzie bliżej.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
darek1234 2023-09-26, 15:29 2
P🤬lona małpa
Zgłoś
SantaMaria 2023-09-26, 15:47 20
to jest ekstremalny przykład choroby psychicznej, zazdrości i złośliwości... pewnie przez 1 minutę poczuła się lepiej a potem jak zwykle - jak gówno czarne p🤬lone gówno....
żałosna kreatura... takim zachowaniem prędzej czy później ściągnie na siebie brak zębów albo inne kłopoty...
Zgłoś
Stefan_Sigal 2023-09-26, 16:32 3
j🤬a czarna małpa
Zgłoś
czodA13 2023-09-26, 16:54
Nazhir napisał/a:

Niech się cieszy, że murzynka zabrała mu tylko jeden banknot..

tu jest przyklad typowego z🤬ba. Oby Cie sOMsiad podkablowal, bo jak ja Cie znajde.. To organy bedziesz mial .. do przeszczepu. IP juz mam.. to nie trudne znalezc kogos jak sie ma wiecej niz c🤬ja we lbie.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2023-09-26, 17:09
My, muzycy, mamy przep🤬lone w tych czasach.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Myxxer 2023-09-26, 17:23
Szary_Jeleń napisał/a:

My, muzycy, mamy przep🤬lone w tych czasach.

To że grasz starej na nerwach to nie znaczy że jesteś muzykiem
Zgłoś
Oki244 2023-09-26, 17:34
Gowniani podludzie znowu atakują
Zgłoś
kawior2007 2023-09-26, 18:44 1
Przede wszystkim to powinien ją przytrzymać i wezwać policję, bo prawdopodobnie zniszczyła mu klawisze i oczywiście kradzież pieniędzy
Zgłoś
reaperek007 2023-09-26, 18:53 1
dlatego do cz🤬chow sie najpierw strzela, a potem sie pyta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie