👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@sothis: wnioski z dupy wyciągnięte i to z głęboka.
Pisałem o obawach o swoją żone i dzieci,starając się wplątać w wypowiedź chociaż odrobinę czarnego humoru, a ten wysrywa że ludzi bym straszyl i inne swoje ukryte fantazje o łysiejących penisach. Ogarnij sie palancie w tej piwnicy. Nie jestes ani smieszny, ani nie wydajesz sie odrobine wiedziec o czym w ogóle piszesz.
Pisałem o obawach o swoją żone i dzieci,starając się wplątać w wypowiedź chociaż odrobinę czarnego humoru, a ten wysrywa że ludzi bym straszyl i inne swoje ukryte fantazje o łysiejących penisach. Ogarnij sie palancie w tej piwnicy. Nie jestes ani smieszny, ani nie wydajesz sie odrobine wiedziec o czym w ogóle piszesz.
smc napisał/a:
Mam pukawkę i nigdy nawet nie myślałem, aby ją nosić.
To jest zupełnie inny poziom zagrożenia, niż u nas. Naprawdę nie strzeliłbym do gościa kradnącego mi samochód. Dopóki nie zagraża mojemu bezpieczeństwu, nie wyrządziłbym mu krzywdy.
Trzeba mieć odrobinę rozumu.
Tak jak ten policjant w niemczech.
jak mu wbili nóż w tętnicę szyjną to zrozumiał bez najmniejszej wątpliwości że TERAZ może strzelać do śniadego...
bo przecież póki nie dźgnie to nie wiadomo... może chciał sobie brodę podgolić ?
obroniła telefon, portfel i cnote a to wszystko dlatego bo miała broń.
LubelskiCebularz napisał/a:
ale masz papkę w czaszce. Idealny przykład pożytecznego idioty
Podręcznikowa projekcja

Presty napisał/a:
Prawacki niedouczony z🤬bie wychowany na RadioMaryja - umowę podpisał Twój ulbieniec Morawiecki w lipcu 2023 roku .
Umowę na niestrzelanie do ludzi forsujących nasze granice? Opowiedz coś o tym więcej, i powiedz też z jakich gamoni politycznych się wywodzisz, żeby potwierdzić moje przypuszczenia

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie