Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Janko 2024-06-16, 17:25
I bardzo dobrze na takie kurestwo jedyne co skuteczne to spluwa
Zgłoś
Kacu63 2024-06-16, 20:56 2
@sothis: wnioski z dupy wyciągnięte i to z głęboka.
Pisałem o obawach o swoją żone i dzieci,starając się wplątać w wypowiedź chociaż odrobinę czarnego humoru, a ten wysrywa że ludzi bym straszyl i inne swoje ukryte fantazje o łysiejących penisach. Ogarnij sie palancie w tej piwnicy. Nie jestes ani smieszny, ani nie wydajesz sie odrobine wiedziec o czym w ogóle piszesz.
Zgłoś
polakwrocek 2024-06-16, 23:01 1
smc napisał/a:

Mam pukawkę i nigdy nawet nie myślałem, aby ją nosić.
To jest zupełnie inny poziom zagrożenia, niż u nas. Naprawdę nie strzeliłbym do gościa kradnącego mi samochód. Dopóki nie zagraża mojemu bezpieczeństwu, nie wyrządziłbym mu krzywdy.
Trzeba mieć odrobinę rozumu.

Tak jak ten policjant w niemczech.
jak mu wbili nóż w tętnicę szyjną to zrozumiał bez najmniejszej wątpliwości że TERAZ może strzelać do śniadego...
bo przecież póki nie dźgnie to nie wiadomo... może chciał sobie brodę podgolić ?
Zgłoś
DziQ1916 2024-06-17, 1:05
obroniła telefon, portfel i cnote a to wszystko dlatego bo miała broń.
Zgłoś
LubelskiCebularz 2024-06-17, 11:20
Siriuz napisał/a:

Ależ to piękne
Gorzej jak ma się pop🤬lony lewacki rząd, który zabrania strzelania nawet mundurowym na granicy.

ale masz papkę w czaszce. Idealny przykład pożytecznego idioty
Zgłoś
Siriuz 2024-06-17, 11:23 2
LubelskiCebularz napisał/a:

ale masz papkę w czaszce. Idealny przykład pożytecznego idioty

Podręcznikowa projekcja

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Antichristo 2024-06-17, 13:56 1
Siriuz napisał/a:

Ależ to piękne
Gorzej jak ma się pop🤬lony lewacki rząd, który zabrania strzelania nawet mundurowym na granicy.

Takie przepisy jeśli chodzi o wojsko są k🤬a odkąd Polska jest wolnym krajem. Za PiSu były szturmy na granicę I też nikt nie strzelał. Dostałby przypadkowo wojskowy z Białorusi, doszłoby do wojny i robiłbyś za mielonkę w okopie. Ale jak się ma te 14-25 lat to się nie myśli. Rewolucjoniści k🤬a się znaleźli. Ideowcy konfiarze

podpis użytkownika

" You decide "
Zgłoś
Siriuz 2024-06-17, 15:17 2
Antichristo napisał/a:

Takie przepisy jeśli chodzi o wojsko są k🤬a odkąd Polska jest wolnym krajem. Za PiSu były szturmy na granicę I też nikt nie strzelał. Dostałby przypadkowo wojskowy z Białorusi, doszłoby do wojny i robiłbyś za mielonkę w okopie. Ale jak się ma te 14-25 lat to się nie myśli. Rewolucjoniści k🤬a się znaleźli. Ideowcy konfiarze

PiS to też lewica, może nie lewactwo jak KO, ale lewica. O jakiej Ty k🤬a wojnie bredzisz? Za ochronę granic własnego państwa? Poj🤬o? Czy takie brednie teraz p🤬lą w tej lewackiej telewizji? Skąd Tyś to wziął? Masz k🤬a słupki graniczne, potem płot za płotem jest terytorium Polski i to co się tutaj dzieje podlega prawodawstwu polskiemu. To k🤬a Białoruś musi się tłumaczyć dlaczego z ich strony ludzie forsują naszą granicę, a nie k🤬a my! Poj🤬o już się niektórym we łbach.
K🤬a, niesamowite co można dzisiaj ludziom wmówić. Ciekawe jak będziesz bronił murzynków jak zaczną na masową skalę okradać sklepy w Polsce.

ps. przytocz te przepisy, tutaj masz Art.23 ustawy o Straży Granicznej: lexlege.pl/ustawa-o-strazy-granicznej/art-23/

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Presty 2024-06-17, 19:42
Siriuz napisał/a:

Ależ to piękne

Prawacki niedouczony z🤬bie wychowany na RadioMaryja - umowę podpisał Twój ulbieniec Morawiecki w lipcu 2023 roku .
Zgłoś
Siriuz 2024-06-17, 20:18 1
Presty napisał/a:

Prawacki niedouczony z🤬bie wychowany na RadioMaryja - umowę podpisał Twój ulbieniec Morawiecki w lipcu 2023 roku .

Umowę na niestrzelanie do ludzi forsujących nasze granice? Opowiedz coś o tym więcej, i powiedz też z jakich gamoni politycznych się wywodzisz, żeby potwierdzić moje przypuszczenia

podpis użytkownika

Zgłoś
spin57 2024-06-18, 13:17
Siriuz napisał/a:

Ależ to piękne

Qrwa, na Szymczyku też psy wieszali...
Zgłoś
Marker0601 2024-06-18, 23:24
Siriuz napisał/a:

Ależ to piękne

K🤬a ale wy jesteście sp🤬oleni, pod każdym filmikiem jakieś zj🤬e komentarze że lewaki to lewaki tamto, weź ty się k🤬a p🤬lnij w ten pusty pisowski zryty łeb debilu j🤬y, co ma k🤬a nieudana próba rabunku do polityki w Polsce. K🤬a przeglądam ten portal od ponad 10 lat ale to co się tu k🤬a dzieje w komentarzach od ostatnich kilku lat to się w pale nie mieści. Wszędzie ta p🤬lona polityka i szczekający idioci z konfy albo zj🤬e pisiory k🤬a wielcy patrioci
Zgłoś
Siriuz 2024-06-19, 0:35 1
Marker0601 napisał/a:

K🤬a ale wy jesteście sp🤬oleni, pod każdym filmikiem jakieś zj🤬e komentarze że lewaki to lewaki tamto, weź ty się k🤬a p🤬lnij w ten pusty pisowski zryty łeb debilu j🤬y, co ma k🤬a nieudana próba rabunku do polityki w Polsce. K🤬a przeglądam ten portal od ponad 10 lat ale to co się tu k🤬a dzieje w komentarzach od ostatnich kilku lat to się w pale nie mieści. Wszędzie ta p🤬lona polityka i szczekający idioci z konfy albo zj🤬e pisiory k🤬a wielcy patrioci

Ojej ojej, nie zesraj się lewaczku Fascynujące jest to jak sam jesteś ślepy na p🤬loną politykę lewactwa, która wciska się wszędzie każdemu. Było normalnie do czasu aż k🤬a kolorowi debile od poprawności politycznej nie zaczęli wypełzać z rynsztoka. Wracaj tam skąd przyszedłeś to może w końcu nie będzie tej waszej obsranej ideologii wszędzie.

podpis użytkownika

Zgłoś
Marker0601 2024-06-20, 22:04
Siriuz napisał/a:

Ojej ojej, nie zesraj się lewaczku Fascynujące jest to jak sam jesteś ślepy na p🤬loną politykę lewactwa, która wciska się wszędzie każdemu. Było normalnie do czasu aż k🤬a kolorowi debile od poprawności politycznej nie zaczęli wypełzać z rynsztoka. Wracaj tam skąd przyszedłeś to może w końcu nie będzie tej waszej obsranej ideologii wszędzie.

Nie jestem ani lewakiem, nie jestem tęczowym z🤬bem ani nie jestem ślepy. A fascynujące jest to jak takie parchy jak ty co w dupie były, gówno widziały i nic nie rozumieją, powtarzają to co im te odcięte od koryta tępe, złodziejskie k🤬y z telewizora do pustych łbów wbiły. Tak więc weź synu nie p🤬l, wyłącz ten telewizor albo idź se na jakieś inne forum z tymi swoimi chorymi politycznymi wysrywami . Tu jest SADISTIC.
Zgłoś
Siriuz 2024-06-20, 22:26 1
Marker0601 napisał/a:

Nie jestem ani lewakiem, nie jestem tęczowym z🤬bem ani nie jestem ślepy. A fascynujące jest to jak takie parchy jak ty co w dupie były, gówno widziały i nic nie rozumieją, powtarzają to co im te odcięte od koryta tępe, złodziejskie k🤬y z telewizora do pustych łbów wbiły. Tak więc weź synu nie p🤬l, wyłącz ten telewizor albo idź se na jakieś inne forum z tymi swoimi chorymi politycznymi wysrywami . Tu jest SADISTIC.

Skoro już się zesrałeś to chociaż wytrzyj dupe. Śmierdzi. Chociaż nie jestem pewien czy to z Twojej dupy czy paszczy. Wszystko jedno pewnie.
Nie oglądam telewizji dziecko drogie. Wakacje już się zaczęły?

podpis użytkownika

Zgłoś