👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Nie uciekła, nie rozpacza, poszła sprawdzić czy przeżył, zapewne trafili na Smerfetkę...

niemamskarpet. napisał/a:
bo to jest delikatna sprawa, "druga strona" tylko czeka na taki incydent żeby potem karmić propagandą swój naród jaka to Polska zła i strzela do biednych "emigrantów" - konflikty zbrojne często się właśnie zaczynały od takich właśnie sytuacji
Od strzelania do ludzi nielegalnie forsujących granice międzypaństwowe? Taki Izrael nie ma z tym żadnego problemu
Mam pukawkę i nigdy nawet nie myślałem, aby ją nosić.
To jest zupełnie inny poziom zagrożenia, niż u nas. Naprawdę nie strzeliłbym do gościa kradnącego mi samochód. Dopóki nie zagraża mojemu bezpieczeństwu, nie wyrządziłbym mu krzywdy.
Trzeba mieć odrobinę rozumu.
To jest zupełnie inny poziom zagrożenia, niż u nas. Naprawdę nie strzeliłbym do gościa kradnącego mi samochód. Dopóki nie zagraża mojemu bezpieczeństwu, nie wyrządziłbym mu krzywdy.
smc napisał/a:
Mam pukawkę i nigdy nawet nie myślałem, aby ją nosić.
W tym paragrafie o obronie koniecznej jest coś tam o życiu i mieniu, więc samochodu niby mógłbyś bronić, ale patrząc na te nasze sądy, to chyba lepiej nie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie