Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:11
Kiedy konie stracą cierpliwość
elim • 2025-12-24, 18:54
23.12.2025 Na parkingu przy centrum handlowym Kingsgate Center w Lubbock (Teksas, USA) podczas przejażdżki powozem dla odwiedzjących konie które go ciągnęły wyrwały się spod kontroli woźnicy i uderzyły w kilka pojazdów. Nie odnotowano żadnych obrażeń. Takie świąteczne przejażdżki powozem są tradycją w tym centrum handlowym od 40 lat i w końcu konie stwierdziły że wystarczy.

Link do google street view z miejscem zdarzenia: maps.app.goo.gl/1KR7zYEr5REB1gnN8

Zmieniono 2 razy Zgłoś
Hetman_Wielki 2025-12-24, 19:09 15
BABA za kierownica I WSZYsTKO JASNE

a zwierze wyczuje słabe geny!
Zgłoś
Apages 2025-12-24, 19:18 1
Na litość! Zamieszczajcie filmy O MINIMUM technicznego wykonania! Filmowane przez Parkinsoników są nie do upubliczniania!😡
Zgłoś
elim 2025-12-24, 19:44 5
Apages napisał/a:

Na litość! Zamieszczajcie filmy O MINIMUM technicznego wykonania! Filmowane przez Parkinsoników są nie do upubliczniania!😡

Bardzo cię przepraszam że naruszyłem twoje uczucia tym strasznie trzęsącym się nagraniem, przekażę temu co kręcił żeby następnym razem trzymał kamerę prosto bo przez niego ludzie nie czują się komfortowo oglądając takie nagrania.
Zgłoś
Apages 2025-12-24, 21:38 2
elim napisał/a:

Bardzo cię przepraszam że naruszyłem twoje uczucia tym strasznie trzęsącym się nagraniem, przekażę temu co kręcił żeby następnym razem trzymał kamerę prosto bo przez niego ludzie nie czują się komfortowo oglądając takie nagrania.

Proszę uprzejmie!😁
Zgłoś
Payan 2025-12-24, 22:06 2
Co jest z Tobą nie tak do kunia - kuń w stresie. 🤷
Zgłoś
HeinrichGrafvonKotstein 2025-12-24, 23:02 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
espeoceka 2025-12-24, 23:36 1
Koń na to taaak... to teraz ja mam okres
Zgłoś
Musashi_Miyamoto Wczoraj 0:28
Ciężka praca... Tak rozwieść wszystkie te prezenty. Pomocnicy Mikołaja się spieszą a wiadomo... Jak się Mikołaj spieszy to się diabeł cieszy.
Zgłoś
inzGamon Wczoraj 0:33 1
Apages napisał/a:

Proszę uprzejmie!😁

Zasadniczo, pobieżnie, to się nie gniewamy…
…ale na przyszłość wejdźcie sobie pokój na godziny i skończcie tu nam piredo….
Zgłoś
Adblood Wczoraj 0:37 1
Zatrzymać powóz! Czy konie mnie słyszą?
Zgłoś
Cpt_Bomba Wczoraj 0:42 5
Poszly konie po betonie
Zgłoś
72aweM Wczoraj 1:14 1
A koniki ihahahah
Zgłoś
Zulu-Gula Wczoraj 7:31 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BękartProboszcza Wczoraj 10:06 2
Konie to jedne z najgłupszych zwierząt, to już chomik ma więcej inteligencji ..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem