📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:45

Snieznobiala biel ze az jebie po oczach

Co to, sniezka czy dulux?

VeIture napisał/a:
Lakierowanie elementu: 300zł*
można jeszcze taniej?
Pewnie plastidip albo emulsja na zwałę, ale jak nie no to całkiem ładnie wyszło.
Szanowni,
Jest jedno zdjęcie bo na drugiej stronie to auto jest całkowicie skasowane. Już po masce widać że to śkut na części lub do zezłomowania. Pewnie w środku już pusto o ile pożaru nie było... Ktoś sobie pomalował dla zabawy. Jeszcze nie rozumiecie że treści w necie to 50% fejki?
Jest jedno zdjęcie bo na drugiej stronie to auto jest całkowicie skasowane. Już po masce widać że to śkut na części lub do zezłomowania. Pewnie w środku już pusto o ile pożaru nie było... Ktoś sobie pomalował dla zabawy. Jeszcze nie rozumiecie że treści w necie to 50% fejki?
C0C0JUMBO napisał/a:
Szanowni,
Mówisz?

C0C0JUMBO napisał/a:
Szanowni,
a ja myślałem że w TVP i TVN są same fejki
miedzianek napisał/a:
a ja czytalem, ze gosciu specjalnie tak sobie pomalowal
Bardziej by się przyłożył do roboty w takim przypadku:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie