📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
🔥
Radom katastrofa naszego F16
- teraz popularne

Czarny lubi jak go boli, to takie "genetyczne"
Jeszcze jakiś czas temu biały Pan by go batożył za byle co....A teraz sam sobie krzywdę robi 😄
Jeszcze jakiś czas temu biały Pan by go batożył za byle co....A teraz sam sobie krzywdę robi 😄
Zawsze się zastanawiam po co oni takie rzeczy robią na tych pierdzikach.. To jakaś forma szpanu czy co..
Jaki cymbał 😡
Leczy jeden uraz, a na piździku sztuczki czyni... może przy drugim wypadku złamie kark, nie nóżkę...
Leczy jeden uraz, a na piździku sztuczki czyni... może przy drugim wypadku złamie kark, nie nóżkę...
Do stroju przebierańca* z "Mad Max", brakuje mu ramoneski:
* - Cosplay (jap. コスプレ kosupure)
[ Dodano: 2025-03-19, 14:00 ]
Hormony, emocje - to, co wyłącza i zaćmiewa rozum i myślenie. To takie żywe skamieniałości, brakujące ogniwa między neandertalczykami a ludźmi myślącymi.

* - Cosplay (jap. コスプレ kosupure)
[ Dodano: 2025-03-19, 14:00 ]
Cezzar napisał/a:
Zawsze się zastanawiam po co oni takie rzeczy robią na tych pierdzikach.. To jakaś forma szpanu czy co..
Hormony, emocje - to, co wyłącza i zaćmiewa rozum i myślenie. To takie żywe skamieniałości, brakujące ogniwa między neandertalczykami a ludźmi myślącymi.
JoSeed napisał/a:
Leczy jeden uraz
Wygląda to jak Aparat Ilizarowa.
Dostojny napisał/a:
Wygląda to jak Aparat Ilizarowa.
Wlasnie chyba nie... Za mało pierścieni do wydłużenia kopytka. Wydaje mi się, że to zewnętrzny stabilizator.
JoSeed napisał/a:
do wydłużenia kopytka.
Kopytek to nie, ale widziałem, jak im wydłużano szyje:

żmij napisał/a:
Kopytek to nie, ale widziałem, jak im wydłużano szyje:
Aparat Szubienicowa 👍
JoSeed napisał/a:
Wlasnie chyba nie... Za mało pierścieni do wydłużenia kopytka. Wydaje mi się, że to zewnętrzny stabilizator.
No właśnie też nie miałem pewności, ale Ilizarow występuję nawet z dwoma pierścieniami

Dostojny napisał/a:
No właśnie też nie miałem pewności, ale Ilizarow występuję nawet z dwoma pierścieniami

Potwierdzam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie