Czarny lubi jak go boli, to takie "genetyczne"
Jeszcze jakiś czas temu biały Pan by go batożył za byle co....A teraz sam sobie krzywdę robi 😄
Jeszcze jakiś czas temu biały Pan by go batożył za byle co....A teraz sam sobie krzywdę robi 😄
Zawsze się zastanawiam po co oni takie rzeczy robią na tych pierdzikach.. To jakaś forma szpanu czy co..
Może i jest czarny.
Ale za to głupi.
Burn! Loot! Murder!
Ale za to głupi.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Jaki cymbał 😡
Leczy jeden uraz, a na piździku sztuczki czyni... może przy drugim wypadku złamie kark, nie nóżkę...
Leczy jeden uraz, a na piździku sztuczki czyni... może przy drugim wypadku złamie kark, nie nóżkę...
Do stroju przebierańca* z "Mad Max", brakuje mu ramoneski:
* - Cosplay (jap. コスプレ kosupure)
[ Dodano: 2025-03-19, 14:00 ]
Hormony, emocje - to, co wyłącza i zaćmiewa rozum i myślenie. To takie żywe skamieniałości, brakujące ogniwa między neandertalczykami a ludźmi myślącymi.

* - Cosplay (jap. コスプレ kosupure)
[ Dodano: 2025-03-19, 14:00 ]
Cezzar napisał/a:
Zawsze się zastanawiam po co oni takie rzeczy robią na tych pierdzikach.. To jakaś forma szpanu czy co..
Hormony, emocje - to, co wyłącza i zaćmiewa rozum i myślenie. To takie żywe skamieniałości, brakujące ogniwa między neandertalczykami a ludźmi myślącymi.
JoSeed napisał/a:
Leczy jeden uraz
Wygląda to jak Aparat Ilizarowa.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Dostojny napisał/a:
Wygląda to jak Aparat Ilizarowa.
Wlasnie chyba nie... Za mało pierścieni do wydłużenia kopytka. Wydaje mi się, że to zewnętrzny stabilizator.
JoSeed napisał/a:
do wydłużenia kopytka.
Kopytek to nie, ale widziałem, jak im wydłużano szyje:

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
żmij napisał/a:
Kopytek to nie, ale widziałem, jak im wydłużano szyje:
Aparat Szubienicowa 👍
JoSeed napisał/a:
Aparat Szubienicowa 👍
Wynalazek Doktora Lyncha

podpis użytkownika
JoSeed napisał/a:
Wlasnie chyba nie... Za mało pierścieni do wydłużenia kopytka. Wydaje mi się, że to zewnętrzny stabilizator.
No właśnie też nie miałem pewności, ale Ilizarow występuję nawet z dwoma pierścieniami

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Dostojny napisał/a:
No właśnie też nie miałem pewności, ale Ilizarow występuję nawet z dwoma pierścieniami

Potwierdzam

podpis użytkownika
JoSeed napisał/a:
Jaki cymbał 😡
Za drugim razem, albo urwie mu tę uszkodzoną nóżkę, albo dostanie takie drugie urządzenie dla równowagi na drugiego kulasa.
Potem po przetarciu asfaltu trzecia nóżka pójdzie w gips. To się jego dziewczyna ucieszy, jak żona pszczelarza po mężowskim wypadku z pszczołami w pasiece.