👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy to nasi zachodni sąsiedzi celebrują wolność jednostki ?
Hazio napisał/a:
Byłeś kiedyś w większym mieście?
Mieszkam w 400 tysięcznym mieście, a co?
Pracujac w centrum większego miasta szybciej i łatwiej dostać się do pracy komunikacja miejska ,przecież to logiczne

wsp233 napisał/a:
Dużo zależy od ilości miejsc parkingowych, zresztą może się zdarzyć, że raz dojazd autem a raz autobusem będzie szybszy. Mieszkam niedaleko Cieszyna, malutkie miasto i mało miejsc parkingowych, czasami lepiej zostawić auto na parkingu pod kauflandem i iść z buta niż tłuc się samochodem.
Tu się zgodzę, jeśli chodzi o miejsca parkingowe, może być problem i trzeba tracić czas na znalezienie go. Poza tym aspektem w takim Lublinie gdzie dopiero planowane są buspasy na większą skalę, póki co lepiej (szybciej) jest dojechać autem do pracy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie