👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ktoś mu odgryzł gałązkę w poprzedniej walce a jak widać daje sobie radę.
Więcej takich wstawek, lepszej jakości filmu na sadolu jeszcze nie widziałem!
Piwko leci
Piwko leci
Ja bym się tam bał z takim walczyć nie wiadomo co by mi zrobił tym kikutem

O ja mam tak samo jak on, trenowałem kiedyś Karate Kyokushin ale teraz już praca siedząca czyli czekamy na hemoroidy :<
Azazel91
Nic straconego! Trzeba coś trenować żeby nie być otyłą parówą. Weź się w garść chłopie! (polecam mma)
Nic straconego! Trzeba coś trenować żeby nie być otyłą parówą. Weź się w garść chłopie! (polecam mma)

ta walka nie powinna byc uznana, temu bez jednej reki nie mozna zalozyc dzwigni...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie