👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni są naprawdę stuknięci
Żeby herbatę do ust a nie do czajnika wkładać !!

Żeby herbatę do ust a nie do czajnika wkładać !!

Ashley J. "Ash" Williams, również wlał do gardła wrzątek, ale nie robił herbatki.
owek napisał/a:
PS ftw
Typowy przykład posta o niskim poziomie intelektualnym.
To tak w ramach dyskusji SB-kowych

Radeg ile ty masz lat żeby takie bzdurne tezy wyprowadzać??? Wystarczy że to ruski w chacie piździ a woda jest w temperaturze pokojowej lub jest "letnia" Bo tam gdzie mu pociekło niema zaczerwienienia a od wrzątku od razu wyskakują.
Ale żem napisał to przez te zbulwersowanie tą "warstewką azotu".
Ale żem napisał to przez te zbulwersowanie tą "warstewką azotu".

Radeg napisał/a:
Taa, pewnie tam nalał na górę warstewkę ciekłego azotu.
toś wymyślił...

Wiesz chociaż jaką temperaturę ma ciekły azot? Nie wydaje mi się. Bo byś takich głupot nie wymyślał.

Fuck... Azot?!? a skąd ruski dresik miałby go wziąć? Po co aż tak kombinować? zostało to zrobione fotoshopem albo za pomocą dyskotekowego płynu do wytwarzania dymu. Podgrzał czymś pokrywkę, dał 2-3 kropelki i jest "para" (a woda w czajniku zimna). Jeżeli nie specjalny płyn to gliceryna zmieszana z wodą efekt ten sam - może tylko troszkę słabszy.
Swoją drogą już dawno słyszałem o herbatce "po rosyjsku" - fajna realizacja legendy! pozdro!
Swoją drogą już dawno słyszałem o herbatce "po rosyjsku" - fajna realizacja legendy! pozdro!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie