Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kiedy nosi się kilt
elim • 2025-01-28, 19:44
...trzeba pamiętać że pilnować klejnoty bo mogą nagle wyskoczyć spod niego niczym w Nagim instynkcie.

Zgłoś
Ramiell 2025-01-28, 19:53 21
Prawdziwy wojownik nie ma wstydu.
Zgłoś
ewangelik 2025-01-28, 20:52
Ale jaja.
Zgłoś
JoSeed 2025-01-28, 20:59
Może miał się czym pochwalić
Zgłoś
smc 2025-01-28, 21:03
Nie ogolił ich dokładnie
Zgłoś
Prosty 2025-01-28, 21:07 4
Soft k🤬a soft.
Zgłoś
Don_Max 2025-01-28, 21:16 13
JoSeed napisał/a:

Może miał się czym pochwalić

Nie, Szkoci pod kiltem nie noszą badejek, bo za gorąco.

Jak to podczas kręcenia Braveheart mel gibson zapytał jednego z członków rodów (co walczyły w tych bitwach) co noszą pod kiltem to mu odpowiedział: "szminkę twojej żony"
Zgłoś
Sztruks 2025-01-28, 21:47 3
Moja kuzynka hajtała się ze Szkotem w Krakowie, jak tańcowali na weselu naj🤬i to mogę potwierdzić że majtek nie noszą pod kiltem…
Zgłoś
zasranka 2025-01-28, 21:59 1
Co to za gówno? Mogliby chociaż pokazać parówkę tego Shkota.
Zgłoś
gdfgdf 2025-01-28, 22:00
Jak miał tak rozłożone nogi na tym video to przypomniała mi się sytuacja jak pisałem z pewnym jackiem od jakiegoś czasu na necie. Określał się mianem c🤬la i bardzo uległego. Co mnie kręciło bo lubię ostry seks ale nigdy tak naprawdę nikogo nie c🤬liłem. Stawał mi najbardziej jak byłem agresywny i wulgarny więc najwyższa pora, żeby urzeczywistnić swoje brudne fantazje....

Umówiliśmy się w hotelu. Ja wysportowany, normalny chłopak. On szczupły ale z fajnym ciałem. Weszliśmy do pokoju. Od progu kazałem mu się rozebrać do naga. Bez słowa zrobił to. Mierzyłem mojego c🤬la, c🤬j mu już stawał. Podszedłem i zaj🤬em mu w mordę z liścia.
-podziękuj mi k🤬o- powiedziałem
-dziękuję Panie, że mnie bijesz- opowiedział grzecznie.
-idź się szmato umyj- poszedł pod prysznic ja się rozebrałem i czekałem. Jak wrócił kazałem mu paść na cztery łapy i podejść, żeby lizać mi wora i c🤬ja. Ssał jak suka. Podniosłem nogi i kazałem mu lizać mi odbyt. Kochał to. Mlaskał i wpychał jęzor jak k🤬a do środka. Było mi dobrze ale też chciałem poczuć smak c🤬y mojej k🤬y. Lizałem mu rowka i czułem ten zapach uległej suki. Zaj🤬em mu klapsa i kazałem ssać stopy i lizać mnie. Lizał mi nogi, uda i coraz wyżej. Kazałem lizać brzuch, klatę i biceps napięty.
-Patrz jaki twój Pan jest silny- mówiłem a on tylko ślinił mi bicepsa i sapał z podniecenia.
-Klękaj i otwórz mordę- powiedziałem i naplułem mu do ryja. Mela spłynęła po języku do gardła c🤬lucha. Łykał bo to kochał. Spluwałem mu jeszcze kilka razy wpychając do ryja palce. Potem przeszliśmy do łazienki bo mi się szczać zachciało. Krzysiu przyjął do ryja strumień moczu i na ciało, był cały mokry. Na koniec plaskaczz w morde i bluzgi bo był nic nie wartą k🤬ą i moim psem. Jebłem go na łóżko i zrobiłem palcówę. Szykowałem jego cipe na j🤬ie. W końcu się otworzył i mogłem mu wsadzić. J🤬em mocno i szybko słuchając jak stęka i piszczy.
-Jeszcze-powtarzał jak k🤬a sycząc z podniecenia.
Co chwile biłem go po dupie aż była czerwona a z c🤬y wylewał się śluz, był już rozj🤬y i otwarty. Waliłem dalej w innych pozycjach. Wyjąłem go i podsunąłem pod ryja. Zaczął ssać jak poj🤬y. Z dupy do mordy jakby nic się nie stało. Tak bardzo chciał poczuć jego smak.
-Grzeczna k🤬a-pochwaliłem go i w nagrodę nacharałem do ryja.
-A teraz klęcz i morde otwórz- powiedziałem i zacząłem walić nad jego mordą. Gęsty, ciepły i biały ładunek wylądował na jego ryju i w ustach. Połykał wszystko a było tego sporo...
Zgłoś
NaSiRpl 2025-01-28, 22:14 5
gdfgdf napisał/a:

przypomniała mi się sytuacja jak pisałem z pewnym jackiem od jakiegoś czasu na necie.

gdfgdf napisał/a:

Krzysiu przyjął do ryja strumień moczu i na ciało, był cały mokry.

To k🤬a w końcu Sławek czy Edek??
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-28, 22:16 14
gdfgdf napisał/a:

Jak miał tak rozłożone nogi na tym video to przypomniała mi się sytuacja jak pisałem z pewnym jackiem od jakiegoś czasu na necie. Określał się mianem c🤬la i bardzo uległego. Co mnie kręciło bo lubię ostry seks ale nigdy tak naprawdę nikogo nie c🤬liłem. Stawał mi najbardziej jak byłem agresywny i wulgarny więc najwyższa pora, żeby urzeczywistnić swoje brudne fantazje....
Umówiliśmy się w hotelu. Ja wysportowany, normalny chłopak. On szczupły ale z fajnym ciałem. Weszliśmy do pokoju. Od progu kazałem mu się rozebrać do naga. Bez słowa zrobił to. Mierzyłem mojego c🤬la, c🤬j mu już stawał. Podszedłem i zaj🤬em mu w mordę z liścia.
-idź się szmato umyj- poszedł pod prysznic ja się rozebrałem i czekałem. Jak wrócił kazałem mu paść na cztery łapy i podejść, żeby lizać mi wora i c🤬ja. Ssał jak suka. Podniosłem nogi i kazałem mu lizać mi odbyt. Kochał to. Mlaskał i wpychał jęzor jak k🤬a do środka. Było mi dobrze ale też chciałem poczuć smak c🤬y mojej k🤬y. Lizałem mu rowka i czułem ten zapach uległej suki. Zaj🤬em mu klapsa i kazałem ssać stopy i lizać mnie. Lizał mi nogi, uda i coraz wyżej. Kazałem lizać brzuch, klatę i biceps napięty.
-Patrz jaki twój Pan jest silny- mówiłem a on tylko ślinił mi bicepsa i sapał z podniecenia.
-Klękaj i otwórz mordę- powiedziałem i naplułem mu do ryja. Mela spłynęła po języku do gardła c🤬lucha. Łykał bo to kochał. Spluwałem mu jeszcze kilka razy wpychając do ryja palce. Potem przeszliśmy do łazienki bo mi się szczać zachciało. Krzysiu przyjął do ryja strumień moczu i na ciało, był cały mokry. Na koniec plaskaczz w morde i bluzgi bo był nic nie wartą k🤬ą i moim psem. Jebłem go na łóżko i zrobiłem palcówę. Szykowałem jego cipe na j🤬ie. W końcu się otworzył i mogłem mu wsadzić. J🤬em mocno i szybko słuchając jak stęka i piszczy.
Co chwile biłem go po dupie aż była czerwona a z c🤬y wylewał się śluz, był już rozj🤬y i otwarty. Waliłem dalej w innych pozycjach. Wyjąłem go i podsunąłem pod ryja. Zaczął ssać jak poj🤬y. Z dupy do mordy jakby nic się nie stało. Tak bardzo chciał poczuć jego smak.
-A teraz klęcz i morde otwórz- powiedziałem i zacząłem walić nad jego mordą. Gęsty, ciepły i biały ładunek wylądował na jego ryju i w ustach. Połykał wszystko a było tego sporo...

Zgłoś
encoder178 2025-01-28, 22:20 2
gdfgdf napisał/a:

a te drzewo co mijaliscie po drodze to jaki kolor mialo? Opisz dokładnie
Zgłoś
Liczer 2025-01-29, 3:20 1
Pedały pedalskie spedalone homoseksualizmem pyski
Zgłoś
ZiooMall 2025-01-29, 6:14 2
Sztruks napisał/a:

Moja kuzynka hajtała się ze Szkotem w Krakowie, jak tańcowali na weselu naj🤬i to mogę potwierdzić że majtek nie noszą pod kiltem…

Współczuję wychodzić za niby faceta w kiecce 😂
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie