👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bardzo fajnie ukazał paradoksy ze sobą w roli głównej, śmieszek
podpis użytkownika
pipi71

jak to jest ze każdy pedał zna angielski?
Jak to się dzieje?
Jak to się dzieje?
Zrobił mu na końcu przysługę utylizacją. Nie dość, że jakiś zboczeniec to jeszcze czarny. Przerąbane tak żyć
Zbysław napisał/a:
jak to jest ze każdy pedał zna angielski?
Jak to się dzieje?
Ogólnie pedały są inteligentni ponieważ całe życie inwestują w siebie. Nie chodzą z kumplami na chlanie bo ich nie mają. Nie siedzą wieczorami z dziećmi przy lekcjach. Ogólnie nie żyją dla kogoś tylko całe życie dla siebie.
A dlaczego np. ja znam angielski? Bo jak chodziłem do szkoły to się uczyłem - to jest bardzo proste.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie