Patrze i nie dostrzegam. Co w tym filmie jest niezwykłego?
Więc oglądaj w pętli, aż w końcu dostrzeżesz coś bardzo oczywistego
A wasze mamusie nie zmywały?Oooo!Taaak!Rozumiem,że miały służbę?😜Czy zmywały i tez nazywacie je zmywarkami?
Ich urodziło ono jenu albo byli adoptowani przez 2 ojców
[ Dodano: 2025-07-12, 17:50 ]
No jak, nauczyliście mnie tutaj, że w pupkę boli 😁
Hej, ale jak to, było dawanie i się nie załapałem?😂
U mnie był wyzysk nieletnich.A wasze mamusie nie zmywały?Oooo!Taaak!Rozumiem,że miały służbę?😜Czy zmywały i tez nazywacie je zmywarkami?

Uświadomienie sobie o co ci chodzi wymagałoby od nich elementarnej logiki...Ooo!Co?Popsułam humorek!Do MAMUSI-określenie "zmywarka"-syneczkowi nie pasuje?😁Tylko dałam mały znak,że..ten wasz Matrix (ponoć na tym portalu)-jest wybitnie nielogiczny!😁
Raczej są zakleszczone. Bierzesz koszyk jaki jest, nie jaki chcesz...że koszyk włożyła w swój wózek, japrdl. jacy wy jesteście poyebabni
No jak, nauczyliście mnie tutaj, że w pupkę boli 😁
Kolega zawiedziony...
Ja widziałem u nas w Polsce kobiecinę popierdzielającą z trzema wózkami wpiętymi do siebie.
Nie miała monety, ale były tylko 3 wózki spięte ze sobą więc dało się je na raz pchać. I kto tutaj jest głupi?
Ale nie wiem, czy nie kupię, bo słyszałem, że felgi idealnie się domywają w zmywarce xD
Zmywarka zajebista sprawa

Idealnie domywa niektóre części samochodowe i nie tylko. Wkładam tam regularnie filtry z okapu,sprzęt do nurkowania,źony srebrną biżuterię,wszyskie okulary motocyklowe,Jak czegoś nie chce mi się czyścić to jeb do zmywarki ,tylko chemia inna żeby się nie potruć potem i czegoś nie zniszczyć.Moi znajomi wstawiają tam słoiki z jedzeniem .
A wasze mamusie nie zmywały?Oooo!Taaak!Rozumiem,że miały służbę?😜Czy zmywały i tez nazywacie je zmywarkami?
Nie rozumiesz że "zmywarka" to stan umysłu ??
A ja zmywam i jest mi z tym bardzo super
Jedynego sprzęty, jakiego w domu u mnie nie ma i nie będzie to zmywarka. Nie mogłabym się pozbawić przyjemności 😎
No taa, dwie zmywarki w jednej kuchni…mógłby być konflikt🤔 Chociaż z drugiej strony mogłoby być wygodnie…
Do garów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie