U mnie był wyzysk nieletnich.
Uświadomienie sobie o co ci chodzi wymagałoby od nich elementarnej logiki...
Raczej są zakleszczone. Bierzesz koszyk jaki jest, nie jaki chcesz...
Jakiej logiki? Prawda jest taka, że to ją zabolał czarny humor i żart o zmywarce.
Wam się łańcuchy w tej kuchni za bardzo poluzowały

[ Dodano: 2025-07-13, 05:17 ]
A wasze mamusie nie zmywały?Oooo!Taaak!Rozumiem,że miały służbę?😜Czy zmywały i tez nazywacie je zmywarkami?
A żebyś wiedziała, że nazywałem, a nawet leciał gorszy czarny humor w każdego członka rodziny

U mnie była pomoc domowa. W czasach gdy popularna była tylko przemoc domowa...
U mnie też, ale nie tylko zmywała. Także sprzątała i gotowała.
Ja mam dwie No dobra,mam jedną.,ale to tylko przez szacunek dla żony ,która jest moim największym przyjacielem.
Mam kolesia który w domu gary myje i twierdzi ze to lubi (miotłą nie odpędzisz).Nigdy tego nie pojmę.
Potwierdzam. Twoja żona dobrze czyści. Pozdrawiam ją serdecznie
Ooo!Co?Popsułam humorek!Do MAMUSI-określenie "zmywarka"-syneczkowi nie pasuje?😁Tylko dałam mały znak,że..ten wasz Matrix (ponoć na tym portalu)-jest wybitnie nielogiczny!😁
Twoje wiadomości wyglądają jak dziecka z podstawówki. Ta tu wiersze pisze , się kłóci sama ze sobą. Tak tu są nazywane kobiety które nie ogarniają życia i nadają się tylko do zmywania naczyń. Przeczytaj logo strony a nie tu odgrywasz obrończynie uciśnionych. Idź podłoge zmyj albo się zajmij czymś podobnym do czego zostałaś stworzona , kibel wyszoruj czy coś jak na porządną zmywarke przystało.

))))))Pięknie!Obnażaj dalej swoje chamstewko! )))Mnie nie ukąsisz!Jesteś za krótki! )))))
Ale nie zamierzam cie nawet urazić , poprostu pomylilas portale. Masz schizofrenie jakaś i sama sobie dopowiadasz połowe. Idź się zbadać bo twój chaos w bani nawet czuć jak sie czyta twoje komentarze. Zachowujesz sie jak standardowa zmywarka firmy karen.
Ale nie zamierzam cie nawet urazić , poprostu pomylilas portale. Masz schizofrenie jakaś i sama sobie dopowiadasz połowe. Idź się zbadać bo twój chaos w bani nawet czuć jak sie czyta twoje komentarze. Zachowujesz sie jak standardowa zmywarka firmy karen.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie