Hue hue hue

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Jedno gówno na trawniku u mnie równa się jedna kielba z końcówkami od szpilek bez, łbów bo jak dawałem, z, tymi łebkami to pies potrafił to wypluć bo za długa
Dopóki będą srac to będzie kiełbaska z niespodzinką
Na moje oko to biały.
Ale wysryw zoofilów
Mam nadzieję, że Poligon6 siedzi sobie z piwkiem i czyta te komentarze do obiadu przy długim weekendzie. Idźcie wylizać jajca swoim pchlarzom, bo w sumie jak on się wyliże a potem będziecie się całowali, to wyjdzie na to samo. A tak to szybciej, jedna czynność pośrednia mniej, oszczędzicie tlenu reszcie planety i spędzicie czas na pielęgnacji swoich zwierzaczków.
Na filmie kolo rzuca gównem w dom, a w komentarzach jakiś zlot obrońców praw psów. Ale jak w indiach święte krowy łażą i srają gdzie popadnie, to "zacofanie, zezwierzęcenie, bród, smród, śmietnik". I kult gówna (a hindusi chociaż nie wpuszczają tego bydła do domów, łóżek, na fotele, kanapy... Mimo, że to chyba najbrudniejsza nacja na naszym globie). Ale w zasadzie pieski też są święte, ich karać nie wolno, jak pogryzie dziecko to wina właściciela, i pies może srać gdzie popadnie. A człowiek (właściciel) ma po nim sprzątać.
Przyznam się, że cieszę się z takich komentarzy jak powyżej Zoofilom dupska pękają, a osoby czujący humor Sadola mają pociechę
Srajcie żarem więcej, pocisnę sobie z was bekę wieczorkiem
Co wam debile psy zawiniły? Przecież to wina właściciela, że wyprowadza go w tym, a nie innym miejscu. Nie ogarniam jakim trzeba być psycholem, żeby karać psa za głupotę właściciela. Zjeby.
Ty zjebie naprawdę jesteś pop🤬lony
Nim jeszcze raz coś takiego napiszesz, to dobrze się zastanów, bo na to jest paragraf.