Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gość się wk🤬ił, że pies somsiada sra na jego trawniku więc posprzątał za niego i zwrócił własność do nadawcy

Hue hue hue

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2023-06-10, 16:25
Ale wysryw zoofilów

Mam nadzieję, że Poligon6 siedzi sobie z piwkiem i czyta te komentarze do obiadu przy długim weekendzie. Idźcie wylizać jajca swoim pchlarzom, bo w sumie jak on się wyliże a potem będziecie się całowali, to wyjdzie na to samo. A tak to szybciej, jedna czynność pośrednia mniej, oszczędzicie tlenu reszcie planety i spędzicie czas na pielęgnacji swoich zwierzaczków.

Na filmie kolo rzuca gównem w dom, a w komentarzach jakiś zlot obrońców praw psów. Ale jak w indiach święte krowy łażą i srają gdzie popadnie, to "zacofanie, zezwierzęcenie, bród, smród, śmietnik". I kult gówna (a hindusi chociaż nie wpuszczają tego bydła do domów, łóżek, na fotele, kanapy... Mimo, że to chyba najbrudniejsza nacja na naszym globie). Ale w zasadzie pieski też są święte, ich karać nie wolno, jak pogryzie dziecko to wina właściciela, i pies może srać gdzie popadnie. A człowiek (właściciel) ma po nim sprzątać.

Przyznam się, że cieszę się z takich komentarzy jak powyżej Zoofilom dupska pękają, a osoby czujący humor Sadola mają pociechę

Srajcie żarem więcej, pocisnę sobie z was bekę wieczorkiem

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
Konto usunięte 2023-06-10, 22:06
U Nas wszystkie bloki w całym kraju były by uj🤬e gownem. Wszyscy srają psami na trawnikach.

U Nas wszystkie bloki w całym kraju były by uj🤬e gownem. Wszyscy srają psami na trawnikach.

danielxc717 napisał/a:

Jedno gówno na trawniku u mnie równa się jedna kielba z końcówkami od szpilek bez, łbów bo jak dawałem, z, tymi łebkami to pies potrafił to wypluć bo za długa
Dopóki będą srac to będzie kiełbaska z niespodzinką

Oczywiście takiś sam głupi jak ten jolop co tym psem nasral na tym trawniku. Wyjeb dziadkowi co tego psa tam wysral I po nim nie sprzątną a nie psu który ma więcej inteligencji niż potomkowie powojennej robotniczej klasy społecznej. A nadmienię że pomioty tej klasy to 95% obecnego społeczeństwa w pl. Jak z Chama i prostaka ma wyrosnąć w 2 czy 3 pokoleniu ktoś inteligentny, kulturalny i wychowany? Ta kultura została wybita w Katyniu i potem doprawiona w 68'
Zgłoś
Boss-man 2023-06-10, 23:48
Gdzieś widziałem film jak koleś kamerował ludzi z psami i jak nie posprzątali to brał to gówno i z nienacka nacierał ryj właścicielom. Ma ktoś może czy to tylko moja wyobraźnia?
Zgłoś
Wari 2023-06-11, 17:20
A kundlarze to tu sami się zesrają za moment. Uszczęśliwiajcie sami siebie tymi śmierdzielami, a nie innych. Psy w miastach to jest debilizm, a do tego zupełna bezkarność i kundla i właścicela. A że do tych pustych łbów nic nie trafia to i ludzie w akcie desperacji robią takie cyrki.
Zgłoś
outline 2023-06-11, 22:57
~VeIture napisał/a:

Na moje oko to biały.

No ale to pewnie z antify, także dobrze mówi
Zgłoś
Sramnawas 2023-06-12, 7:56
P🤬dokundlarzom się już poj🤬o , powinno być jak w Islandii jak ktoś chce mieć kundla cała blok musi się zgodzić jesli jedna osoba się nie zgodzi kundla nie będzie ,ot co h🤬j z tym że sra na trawnik ,bo po trawniku nie chodzę ale ,szczęka to j🤬e gówno jak tylko innego zobaczy , zostawiaja taki gówno na. 12 godzin samo i dre ten pysk jak tylko ktoś na klatę wejdzie ,psy tylko do posesji z własnym podwórkiem , nie do bloku
Zgłoś
daniel1040 2023-06-12, 12:20
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Ale wysryw zoofilów
Mam nadzieję, że Poligon6 siedzi sobie z piwkiem i czyta te komentarze do obiadu przy długim weekendzie. Idźcie wylizać jajca swoim pchlarzom, bo w sumie jak on się wyliże a potem będziecie się całowali, to wyjdzie na to samo. A tak to szybciej, jedna czynność pośrednia mniej, oszczędzicie tlenu reszcie planety i spędzicie czas na pielęgnacji swoich zwierzaczków.
Na filmie kolo rzuca gównem w dom, a w komentarzach jakiś zlot obrońców praw psów. Ale jak w indiach święte krowy łażą i srają gdzie popadnie, to "zacofanie, zezwierzęcenie, bród, smród, śmietnik". I kult gówna (a hindusi chociaż nie wpuszczają tego bydła do domów, łóżek, na fotele, kanapy... Mimo, że to chyba najbrudniejsza nacja na naszym globie). Ale w zasadzie pieski też są święte, ich karać nie wolno, jak pogryzie dziecko to wina właściciela, i pies może srać gdzie popadnie. A człowiek (właściciel) ma po nim sprzątać.
Przyznam się, że cieszę się z takich komentarzy jak powyżej Zoofilom dupska pękają, a osoby czujący humor Sadola mają pociechę
Srajcie żarem więcej, pocisnę sobie z was bekę wieczorkiem

Tomeczek wstawaj, majteczki zasrałeś.
Zgłoś
daniel4321 2023-06-12, 14:16
snnS1337 napisał/a:

Co wam debile psy zawiniły? Przecież to wina właściciela, że wyprowadza go w tym, a nie innym miejscu. Nie ogarniam jakim trzeba być psycholem, żeby karać psa za głupotę właściciela. Z🤬by.

To co mam właścicielowi dac kielbase na ulicy.?

Jak pies to zeżre to mam problem z głowy
Zgłoś
TurboKaczka 2023-06-12, 15:43
RobsoN napisał/a:

Ty z🤬bie naprawdę jesteś pop🤬lony
Nim jeszcze raz coś takiego napiszesz, to dobrze się zastanów, bo na to jest paragraf.

na kant c🤬ja mu możesz skoczyć z tym paragrafem
Zgłoś