Hue hue hue

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Tak czy inaczej miło popatrzeć jak małpa wraca do korzeni rzucając gównem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Na moje oko to biały.
Na moje oko to biały.
No i pięknie. A jak się powtórzy to wątrobianka z żyletkami albo gąbka nasączona tłuszczem. Kundla w łeb, do gara i na smalec
Jedno gówno na trawniku u mnie równa się jedna kielba z końcówkami od szpilek bez, łbów bo jak dawałem, z, tymi łebkami to pies potrafił to wypluć bo za długa
Dopóki będą srac to będzie kiełbaska z niespodzinką
No i pięknie. A jak się powtórzy to wątrobianka z żyletkami albo gąbka nasączona tłuszczem. Kundla w łeb, do gara i na smalec
Jedno gówno na trawniku u mnie równa się jedna kielba z końcówkami od szpilek bez, łbów bo jak dawałem, z, tymi łebkami to pies potrafił to wypluć bo za długa
Dopóki będą srac to będzie kiełbaska z niespodzinką
Ty zjebie naprawdę jesteś popie**olony
Nim jeszcze raz coś takiego napiszesz, to dobrze się zastanów, bo na to jest paragraf.