Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ktoslos 2011-02-20, 23:28 20
hahaha ja szukalem murzyan a tu tylko samuraj
Zgłoś
androgenius 2011-02-20, 23:28 1
2 sek mi zajęło,prawy bok,poza wszystkim c🤬jowe

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
geragerappa 2011-02-20, 23:29 2
Po prawej stronie siedzi stwór i trzyma w rękach wielkiego, sztucznego k🤬sa.
Zgłoś
X................8 2011-02-21, 0:00 3
Od razu zobaczyłem. Oby trzy. J🤬 by
Zgłoś
Młynarz 2011-02-21, 0:01 66
2 niepilnowane przez nikogo torby... Jak miło!
Zgłoś
Wicius 2011-02-21, 2:54 8
Debile.. Od razu zauważyłem że coś jest nie tak! Nie pokolorowali napisu w połowie
Zgłoś
C................g 2011-02-21, 16:23
Same pedałki, co mnie obchodzi jakiś przebieraniec w fastfood'zie, ciągle gapię się na odsłonięte nóżki jednej z dziewczyn, siedzących przy stole, w nadziei, że dostrzegę tam gołą pipuńkę. ;(
Zgłoś
krzak 2011-02-21, 23:19 1
za tagi i opis przykułabym Cię do kaloryfera
Zgłoś
d................5 2011-02-23, 18:45
Jaki przebieraniec? Przecież to dekoracja!
Zajebiste kanapki z łososiem tam mają. Polecam. Z pastą z tuńczyka też dobre, ale łosoś miazga.
Zgłoś
d................a 2011-02-23, 20:56 20
Po pierwsze lodówka z napojami czy czymś zastawia przejście, po drugie niepilnowane torby, po trzecie każde krzesło ma inne obicie, po czwarte Sauron op🤬la zapiekankę, po piąte nikt nie obsługuje ludzi przy kasie, po szóste w całym "barze" jest tylko jeden pracownik, w dodatku zamaskowany, po czym wnoszę że to ninja lub jakaś Arabka. Po n-te dizajn lokalu wskazuje, że mają tu zdrową żywność, więc skąd zapiekanka, szejk i Coca-cola, po kolejne, nad facetem przy kasie unosi się moneta. Hmm, poza tym to ok, nie wiem do czego można by się przyczepić...
Zgłoś
revtech 2011-02-23, 23:29 3
myślałem że którejś z tych dziewczyn k🤬sa widać
Zgłoś
Pajoresko 2011-02-23, 23:32
ostateczny wojownik
Zgłoś
M................9 2011-02-23, 23:33 3
Zobaczyłem go, ale pomyślałem że to nie to, to jest sadistic, przecież to musi być jakiś k🤬s albo truchło i szukałem dalej.
Zgłoś
burżuj 2011-02-23, 23:47 1
samuraj, stwór, ostateczny wojownik... toż to jest Overlord. Nie gadajcie, że nikt z was w to nie grał.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie