2 sek mi zajęło,prawy bok,poza wszystkim c🤬jowe
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Po prawej stronie siedzi stwór i trzyma w rękach wielkiego, sztucznego k🤬sa.
Debile.. Od razu zauważyłem że coś jest nie tak! Nie pokolorowali napisu w połowie

Same pedałki, co mnie obchodzi jakiś przebieraniec w fastfood'zie, ciągle gapię się na odsłonięte nóżki jednej z dziewczyn, siedzących przy stole, w nadziei, że dostrzegę tam gołą pipuńkę. ;(

Jaki przebieraniec? Przecież to dekoracja!
Zajebiste kanapki z łososiem tam mają. Polecam. Z pastą z tuńczyka też dobre, ale łosoś miazga.
Zajebiste kanapki z łososiem tam mają. Polecam. Z pastą z tuńczyka też dobre, ale łosoś miazga.

Po pierwsze lodówka z napojami czy czymś zastawia przejście, po drugie niepilnowane torby, po trzecie każde krzesło ma inne obicie, po czwarte Sauron op🤬la zapiekankę, po piąte nikt nie obsługuje ludzi przy kasie, po szóste w całym "barze" jest tylko jeden pracownik, w dodatku zamaskowany, po czym wnoszę że to ninja lub jakaś Arabka. Po n-te dizajn lokalu wskazuje, że mają tu zdrową żywność, więc skąd zapiekanka, szejk i Coca-cola, po kolejne, nad facetem przy kasie unosi się moneta. Hmm, poza tym to ok, nie wiem do czego można by się przyczepić...

Zobaczyłem go, ale pomyślałem że to nie to, to jest sadistic, przecież to musi być jakiś k🤬s albo truchło i szukałem dalej.