👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LOL! Na początku filmiku stwierdziłem - co za głąb, przecież ta rączka go nie utrzyma. Bam:)
@up dlatego Ty żyjesz
Najprostsze potwierdzenie selekcji naturalnej i jej zbawiennego wpływu na społeczeństwo

Najprostsze potwierdzenie selekcji naturalnej i jej zbawiennego wpływu na społeczeństwo

Rączka mogła zostać, słupek na drodze jego pustego łba byłby ciekawszym zakończeniem.
Fajne, ale czuć niedosyt, w końcu mógł ku mojej/naszej uciesze przyj🤬 w jakiś słup.
Kutwa, a dodawałem na harda babeczkę która też się tak woziła. Zabrakło słupa.
Sadistic - księga rzeczy, których nie należy robić.
Będę to kazał dzieciom oglądać.
Będę to kazał dzieciom oglądać.

I juz pozew do producenta auta się pisze, że nie napisał w instrukcji, ze nie wolno się na nim wieszać.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie