👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego wlasnie tylko artysci nadaja sie dzis na przywodcow, pomimo faktu, ze zupelnie nie nadaja sie do rzadzenia...
plastic napisał/a:
Dlatego wlasnie tylko artysci nadaja sie dzis na przywodcow, pomimo faktu, ze zupelnie nie nadaja sie do rzadzenia...
Tja, co jeden to lepszy artysta...
plastic napisał/a:
Jesteś tego pewien? Znajdź aktorów w filmie: "O dwóch takich, co ukradli księżyc"
lollo napisał/a:
jak na titanicu orkiestra do konca
jimiq napisał/a:
Choćby na Titanicu
bueheh ciemnogród pelną parą mimo, że internet mają...
Brittanic Olympic i Titanic - przeczytajcie sobie troszke prawdy - użyjcie mózgu czasem - tak niewiele zmeieniloby wszystko.
Smartghetto napisał/a:
bueheh ciemnogród pelną parą mimo, że internet mają...
Brittanic Olympic i Titanic - przeczytajcie sobie troszke prawdy - użyjcie mózgu czasem - tak niewiele zmeieniloby wszystko.
Chłopczyku idź proszę pobaw się samochodzikami i wytrzyj mleczko spod noska, bo Ci kapie na klawiaturę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie