👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dawać go do KSW. Będzie ciekawiej...
Na początek dajmy mu Najmana. Będzie miał pierwszą walkę łatwiejszą...
Na początek dajmy mu Najmana. Będzie miał pierwszą walkę łatwiejszą...

Serio jestescie takimi debilami? Niektorym po prostu lokiec nadmiernie sie wygina w ta strone. Nagrali filmik dla beki i jak widac niektorzy lykaja to jak mlody pelikan szmaty.
No widać, że wchodzisz na Kwejka, bo uwierzyłeś, że to nie fejk. Debilu.

skoro to fejk to jakim cudem wygiął łokieć dużo dalej niż przeciętny człowiek? cierpiał na przeprosty?
@up
Czy to fejk nie wiem - możliwe, ale nie konieczne.
Natomiast co do przeprostów, to czemu nie. Kiedyś na zajęciach okazało się, że ok. 1/5 mojego roku ma uogólnioną hipermobilność stawów. Owszem, na taki wynik testów mógł mieć wpływ fakt, że większość to laski (częściej toto występuje u kobiet), ale mimo wszystko nie można powiedzieć, by było to zjawisko rzadkie.
Czy to fejk nie wiem - możliwe, ale nie konieczne.
Natomiast co do przeprostów, to czemu nie. Kiedyś na zajęciach okazało się, że ok. 1/5 mojego roku ma uogólnioną hipermobilność stawów. Owszem, na taki wynik testów mógł mieć wpływ fakt, że większość to laski (częściej toto występuje u kobiet), ale mimo wszystko nie można powiedzieć, by było to zjawisko rzadkie.

@czarnyblack
nie to nie jest przeprost. kość promieniowa wyskoczyła mu ze stawu.
nie to nie jest przeprost. kość promieniowa wyskoczyła mu ze stawu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie