Dawać go do KSW. Będzie ciekawiej...
Na początek dajmy mu Najmana. Będzie miał pierwszą walkę łatwiejszą...
Na początek dajmy mu Najmana. Będzie miał pierwszą walkę łatwiejszą...

To nie fejk to prawdziwe łamanie szczypiora
podpis użytkownika
Boom...!
Serio jestescie takimi debilami? Niektorym po prostu lokiec nadmiernie sie wygina w ta strone. Nagrali filmik dla beki i jak widac niektorzy lykaja to jak mlody pelikan szmaty.
No widać, że wchodzisz na Kwejka, bo uwierzyłeś, że to nie fejk. Debilu.

skoro to fejk to jakim cudem wygiął łokieć dużo dalej niż przeciętny człowiek? cierpiał na przeprosty?
@up
Czy to fejk nie wiem - możliwe, ale nie konieczne.
Natomiast co do przeprostów, to czemu nie. Kiedyś na zajęciach okazało się, że ok. 1/5 mojego roku ma uogólnioną hipermobilność stawów. Owszem, na taki wynik testów mógł mieć wpływ fakt, że większość to laski (częściej toto występuje u kobiet), ale mimo wszystko nie można powiedzieć, by było to zjawisko rzadkie.
Czy to fejk nie wiem - możliwe, ale nie konieczne.
Natomiast co do przeprostów, to czemu nie. Kiedyś na zajęciach okazało się, że ok. 1/5 mojego roku ma uogólnioną hipermobilność stawów. Owszem, na taki wynik testów mógł mieć wpływ fakt, że większość to laski (częściej toto występuje u kobiet), ale mimo wszystko nie można powiedzieć, by było to zjawisko rzadkie.
podpis użytkownika
Burn a book, save a tree!

Jeśli to fejk, to sprawca ma zadatki na dobrego aktora, bo na ostatnich sekundach zajebiście zagrał zdziwienie połączone z szokiem, czy gość ma mega mobilne stawy? Może, ja tego nie wiem, wiem za to, że to dość nienaturalne, że łokieć się tak odgina nie w tą stronę co trzeba, pod każdym filmikiem znajdzie się baran, który napisze, że dane zdarzenie jest fejkiem, w c🤬ju to mam

@czarnyblack
nie to nie jest przeprost. kość promieniowa wyskoczyła mu ze stawu.
nie to nie jest przeprost. kość promieniowa wyskoczyła mu ze stawu.