A tobie pomóc może tylko zmywarka
Przynajmniej nie wąchał spoconych jajec kolegi
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
nie zdziwiłoby mnie to jesli to była celowa zagrywka
podpis użytkownika
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
Zmywarka nie zmywarka, poradziła sobie. Inna by tylko zatrzepotała łapkami i darła mordę, a chłopu płuca wylazłyby przez dupę.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Juzwa napisał/a:
Zmywarka nie zmywarka, poradziła sobie ...
Może ma komplet żeliwnych garów.
Konto usunięte
2020-06-18, 1:49
Francuz nic dziwnego że sie poddał
Jaki w tym jest cel oprócz samobójstwa?
Gość wziął o wiele więcej niż powinien. Normalnie niewielka pomoc wystarczy żeby odłożyć sztangę na stojak
Konto usunięte
2020-06-18, 9:04
Pewnie c🤬y nie umyła i mu się słabo zrobiło
@up HAHAHAHAHhahhahaAHAHAHaHAHahaHAHAhaahhaaAaaAHH!!!!!1111 O k🤬a normalnie jebłem! Takie śmieszne!
Specjalnie to zrobił, żeby kapiszona powąchać
Gość specjalnie to zrobił. Największe byki tyle podnoszą, a on na takiego nie wygląda
Przez chwilę czuł się jak na kutrze, tak j🤬o
Zwykły leszcz, który wziął co najmniej 3 razy więcej niż był w stanie podnieść. Taka asekuracja jest tylko w przypadku gdy podnosisz jakiś ciężar 10 razy i chcesz dołożyć po 5kg z każdej strony. Jeżeli osoba, która stoi z tyłu nie ma 2,5m wysokości albo nie ćwiczy bicepsów 100kg sztangą to nie weźmie na siebie 100% obciążenia. Brawo dla dziewczyny, bo jakby nie patrzeć pomogła debilowi.
Juzwa napisał/a:
Zmywarka nie zmywarka, poradziła sobie. Inna by tylko zatrzepotała łapkami i darła mordę, a chłopu płuca wylazłyby przez dupę.
Poradziła sobie, bo dostała instrukcje od chłopa co ma robić. Inaczej już by chłopa nie było.
Juzwa napisał/a:
Masz u mnie piwo w realu
w odróznieniu od tych cip mianujących się "sadolami"