c🤬j, ze to jest za drzwiami, a nie za szafa
podpis użytkownika
asg2few
Wiadome, że gekony potrafią chodzić lub zastygnąć w miejscu na pionowej powierzchni ściany z betonu, kamienia, metalu czy nawet szkła dzięki ich lepkim łapką ale najciekawsze dla mnie jest to złożone przez nich jaja też tak potrafią. A ja tego nie wiedziałem więc Piwko dla ciebie

Bakejaja napisał/a:
Wiadome, że gekony potrafią chodzić lub zastygnąć w miejscu na pionowej powierzchni ściany z betonu, kamienia, metalu czy nawet szkła dzięki ich lepkim łapką ale najciekawsze dla mnie jest to złożone przez nich jaja też tak potrafią. A ja tego nie wiedziałem więc Piwko dla ciebie
![]()
Jak już jesteś taki głodny wiedzy to przez włoskowate twory, a ściślej przez sily van der waalsa a nie przez lepkie łapki

doredo say: "Jak już jesteś taki głodny wiedzy to przez włoskowate twory, a ściślej przez sily van der waalsa a nie przez lepkie łapki
"
Sily van der waalsa, które tudzież znajdują się właśnie na tych "Łapkach" a precyzując od spodu ich "paluszków" od tych właśnie "łapek" Right ? Ale dzięki za uszczegółowienie informacji łap

Sily van der waalsa, które tudzież znajdują się właśnie na tych "Łapkach" a precyzując od spodu ich "paluszków" od tych właśnie "łapek" Right ? Ale dzięki za uszczegółowienie informacji łap

Wiadome, że gekony potrafią chodzić lub zastygnąć w miejscu na pionowej powierzchni ściany z betonu, kamienia, metalu czy nawet szkła dzięki ich lepkim łapkom, ale najciekawsze dla mnie jest to, że złożone przez nich jaja też tak potrafią. A ja tego nie wiedziałem więc Piwko dla ciebie

Miewam takie na balkonie w okresie letnim. Jedzą ćmy, komary, pająki i skorpiony
Do domu jednak mają kategoryczny zakaz wchodzenia, bo za to grozi im miotła.

Do domu jednak mają kategoryczny zakaz wchodzenia, bo za to grozi im miotła.