Najpierw trzeba umyć.
Burn! Loot! Murder!

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
jak chcesz wyrzygać wczorajsze śniadanie pomyśl o kimś kto robi jej minete
podpis użytkownika
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celu
Ja p🤬lę, ona żyje w kraju, w którym na zwykłej ulicy jebie tak, jak u nas, gdybyś wpadł do szamba. Coś tu jest nie tak, może poczuła obcy jej zapach dezodorantu?
ok ale po c🤬j ktoś miałby chcieć wyrzygać wczorajsze śniadanie? jak się nawp🤬lałeś muchomorów to już nic nie pomoże
bishfinger napisał/a:
jak chcesz wyrzygać wczorajsze śniadanie pomyśl o kimś kto robi jej minete
ok ale po c🤬j ktoś miałby chcieć wyrzygać wczorajsze śniadanie? jak się nawp🤬lałeś muchomorów to już nic nie pomoże

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Nie czaje tak obwąchiwać sie perfidnie przy wsystkich jak by była na osobności w ubikacji..
A może to babochłop zrobił operacje aby wyglądać jak DAMA, ale genów nie oszuka i jebie spocony jak facet
A może to babochłop zrobił operacje aby wyglądać jak DAMA, ale genów nie oszuka i jebie spocony jak facet

Jak spod mewy tak wali, to nawet nie chcę myśleć jakiego kalmara hoduje między nogami... 😳
alojz napisał/a:
Wali nie wali - patelnie bym strzelił tak czy siak
To idz do rybnego i wyliż pierwsza lepsza flądrę. Im mniej świeża tym bliżej do oryginału.. 🤷🏻♂️
Nie musisz dziękować. 😉
Shaolin_Majster napisał/a:
To idz do rybnego i wyliż pierwsza lepsza flądrę. Im mniej świeża tym bliżej do oryginału.. 🤷🏻♂️
Nie musisz dziękować. 😉
A skąd wiesz szefuniu... ?
Lata praktyki pewnieasz za sobą.
Więc idąc za Twoją radą - nie skorzystam.
Ja lubię świeże.
elim napisał/a:
Ależ musiało jej walić spod pachy jeśli zaczęło ją zbierać na rzyganie.
JEJ?? skąd ta pewność.. i to na sadisticu??