Kobieta wyskoczyła z jadącej taksówki, wg autora nagrania prawdopodobnie była to próba samobójcza. Sytuacja wydarzyła się na drodze krajowej 88 koło Gliwic.
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2021-06-12, 09:45 ]
Nagranie z wnętrza dzięki uprzejmości użytkownika
micha_micha:
Jako kobieta miała trudne zatrybianie i dopiero w połowie drogi zorientowała się, że jedzie Bolidem Młodzieży Wiejskiej.
Kierowca się wygadał, że to nie uber
Dowiedziała się ile złotówiarz policzył za kurs
35i
2021-06-11, 20:53
Bonifacy69 napisał/a:
Dowiedziała się ile złotówiarz policzył za kurs
Przeczytaj tytuł wrzutki.
Zwiała, bo liczyła na fake taxi
Dowiedziala sie, ze wiezie ja do sosnowca...
Nie jebnela nie ma piwa
Konto usunięte
2021-06-11, 22:31
Są setki sposobów na szybką śmierć, tyle samo na pewną i spokojną "we śnie", bez bólu... Już lepiej by zrobiła jak by skoczyła z wieżowca i jebła fikołka w powietrzu ale nieeeee, baba jak to baba. Wyskakuje z auta przy 50km/h i zdziwiona
Tak to jest jak się nie zapina pasów a dźwi nie domknięte, oparła się o nie i przytuliła asfalt. Bywa jak się nie myśli.
hardmaniack napisał/a:
Tak to jest jak się nie zapina pasów a dźwi nie domknięte, oparła się o nie i przytuliła asfalt. Bywa jak się nie myśli.
Chyba, że to wersja full wypas, z funkcją automatycznego odmykania drzwi.
Dawaj Mati, to już się kameruje
hardmaniack napisał/a:
Przypadkowo wypaść to można z Nysy, Tarpana czy Żuka a nie z bmw serii 7.
Nie mogę dodać linku bo mi krzyczy że nie mam 20 postów, na instastory "bogas_official" macie film z wnętrza taksówki. Długo rozkminiałęm jak sie wchodzi na story, wystarczy kliknąć na główny awatar i mamy relacje i tam jest film.