Veni_Vidi napisał/a:
Takie tam wspominki z czasów pandemicznych. Wrzesień 2020
Jak ja się cieszę, że nie brałem udziału w tym cyrku. Będę wyśmiewał do końca życia...
W Brytanii od razu w prasie uprzedzali,że DO DOMÓW STARCÓW NIE BĘDĄ JEŻDZIĆ bo brakuje personelu i miejsc w szpitalach!To staruszkowie marli na Covid jak muchy I LEŻELI W TYCH DOMACH STARCÓW PO 2 TYGODNIE BO NIKT ICH NIE PRZYJEŻDŻAŁ ODBIERAĆ! Tak! ONI WZIĘLI UDZIAŁ W TYM CURKU!😡😡😡Ciała umierających na Covid-nie nadążano ich palić i grzebać!PRZECHOWYWANO W SAMOCHODACH-CHŁODNIACH! Mój cioteczny brat zmarł na Covid! I..bardzo żałuję,że TY NIE WZIĄŁEŚ UDZIAŁU W TYM CYRKU!😡😡😡
" Żadna ilość dowodów nigdy nie przekona idioty ..."
Mark Twain
PS. nie żal mi żadnego szczepana
Przez kowid omal nie wykończyłem siè na woreczek żółciowy. Wystarczyła kroplówka, żeby mnie na nogi postawić, a służba zdrowia zamknięta, szpitale puste. Przez kowid i opiekę po porodzie omal mi dzieciaka i żony nie wykończyli. Połowę naszej służby zdrowia -lekarze, pielęgniary,należałoby wyprowadzić pod płot i rozstrzelać. Reszta może pracowałaby lepiej.
konto usunięte
2024-07-16, 0:03
Geraldinio napisał/a:
No beka z tych 7 milionów co wzięli i umarli na covid. Idioci, mogli sie nie szczepić i nie przestrzegać higieny to by żyli, prawda?
Znajomemu pękł wrzód a wpisali mu w akcie zgonu, covid. Za każdego z covidem mieli chajs. Jak było naprawdę nigdy nie będzie wiadomo.
Niesamowite są te wasze wpisy, wpisy na forum, gdzie większość z was jest po szkole średniej, lub zawodówce, nie mając bladego pojęcia o medycynie i leczeniu drugiego czlowieka. Brak spójności, nie zgrywa się jedno z drugim co piszecie, ale z kolei jak jest np. filmik jak ktoś ginie w miejscu pracy, to w moment prześcigacie się jak to bhp nie przestrzegał, ale leszcz gdzie bhp było, gdzie zabezpieczenia, miał w dvpie bhp debil, itd... Niby tacy wykształceni, ale i tak wszyscy na około nas spiskują, wierzymy tylko sobie i co się nam słuszne wydaje. Dramat, szkoda słów.
Coś pięknego. CO się człowiek dorobił to jego. Sporo nerwów też trzeba było poświecić na walkę z debilami...ale miny matołów co się szzczepiły co kilka miesięcy bezcenne na dzień dzisiejszy...i jak smukle teraz wychodzą z pomieszczenia gdy ktoś nieumyślnie rozpocznie temat
A tacy byli wojowniczo nastawieni.
konto usunięte
2024-07-17, 1:38
lacrimal napisał/a:
Foliarz , foliarz czytam foliarza
Z klinicznego punktu widzenia zasadniczo to nie kwiestia covida a kwestia braku umiejętności z zakresu łączenia przyczyn ze skutkami.
Nawet Reuters napisał ze to fake przy okazji dodając inne zdjęcia - też pewne fake co ?
Przyznaj się - ile boosterków przyjąłeś? Ci po jednej dawce wydają się być nieco mniej nerwowi