Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kiedyś to było...
Veni_Vidi • 2024-07-14, 15:55
Takie tam wspominki z czasów pandemicznych. Wrzesień 2020

Jak ja się cieszę, że nie brałem udziału w tym cyrku. Będę wyśmiewał do końca życia...
Zgłoś
Caanonierka 2024-07-15, 3:46
Veni_Vidi napisał/a:

Takie tam wspominki z czasów pandemicznych. Wrzesień 2020

Jak ja się cieszę, że nie brałem udziału w tym cyrku. Będę wyśmiewał do końca życia...

W Brytanii od razu w prasie uprzedzali,że DO DOMÓW STARCÓW NIE BĘDĄ JEŻDZIĆ bo brakuje personelu i miejsc w szpitalach!To staruszkowie marli na Covid jak muchy I LEŻELI W TYCH DOMACH STARCÓW PO 2 TYGODNIE BO NIKT ICH NIE PRZYJEŻDŻAŁ ODBIERAĆ! Tak! ONI WZIĘLI UDZIAŁ W TYM CURKU!😡😡😡Ciała umierających na Covid-nie nadążano ich palić i grzebać!PRZECHOWYWANO W SAMOCHODACH-CHŁODNIACH! Mój cioteczny brat zmarł na Covid! I..bardzo żałuję,że TY NIE WZIĄŁEŚ UDZIAŁU W TYM CYRKU!😡😡😡
Zgłoś
zotrix 2024-07-15, 4:29 8
to jednak trzeba być sp🤬oliną umysłową żeby nadal wierzyć w ten kit, to chyba poziom pewnej pani co to twierdzi że faceci mogą rodzić dzieci
Zgłoś
michalk0072 2024-07-15, 6:27 9
Geraldinio napisał/a:

No beka z tych 7 milionów co wzięli i umarli na covid. Idioci, mogli sie nie szczepić i nie przestrzegać higieny to by żyli, prawda?

Caanonierka napisał/a:

W Brytanii od razu w prasie uprzedzali,że DO DOMÓW STARCÓW NIE BĘDĄ JEŻDZIĆ bo brakuje personelu i miejsc w szpitalach!To staruszkowie marli na Covid jak muchy I LEŻELI W TYCH DOMACH STARCÓW PO 2 TYGODNIE BO NIKT ICH NIE PRZYJEŻDŻAŁ ODBIERAĆ! Tak! ONI WZIĘLI UDZIAŁ W TYM CURKU!😡😡😡Ciała umierających na Covid-nie nadążano ich palić i grzebać!PRZECHOWYWANO W SAMOCHODACH-CHŁODNIACH! Mój cioteczny brat zmarł na Covid! I..bardzo żałuję,że TY NIE WZIĄŁEŚ UDZIAŁU W TYM CYRKU!😡😡😡

Geraldinio napisał/a:

No beka z tych 7 milionów co wzięli i umarli na covid. Idioci, mogli sie nie szczepić i nie przestrzegać higieny to by żyli, prawda?

Wciąż nie mogę uwierzyć, ile jest sp🤬olin umysłowych, które wierzą w COVID. Ilu policjantów postąpiło wbrew prawu, wlepiając mandaty za brak maseczek, które to mandaty w tej chwili są masowo unieważniane przez sądy....

Nawet mi was nie żal. Nie zapomnijcie przyjąć 15-tej dawki przypominającej Pfizera, czy innego gówna. Stado kretynów, ekektorat rudego śmiecia i kaczora. Ha, tfu!
Zgłoś
Caanonierka 2024-07-15, 6:58 3
michalk0072 napisał/a:

Wciąż nie mogę uwierzyć, ile jest sp🤬olin umysłowych, które wierzą w COVID. Ilu policjantów postąpiło wbrew prawu, wlepiając mandaty za brak maseczek, które to mandaty w tej chwili są masowo unieważniane przez sądy....
Nawet mi was nie żal. Nie zapomnijcie przyjąć 15-tej dawki przypominającej Pfizera, czy innego gówna. Stado kretynów, ekektorat rudego śmiecia i kaczora. Ha, tfu!

NIEINTELIGENTNIE pakuje pan wszelkie grzyby w barszcz! Pandemia,która BYŁA-to zupełnie inna sprawa niż WYMUSZANE szczepienia,które miały I MAJĄ NADAL-za zadanie redukcję liczby ludności na Ziemi! Choróbsko CELOWO podrzucone Chińczykom przez amerykanów;w Wuhan!I CIŚNIĘCIE DO KRWI-o szczepienia!😡 Morawiecki się zapluwał,by się szczepić!Mojego Brata,77,zmuszono do przyjęcia 2 dawek przed operacją zaćmy!Pół roku po szczepieniu,bardzo schudł,cukier skoczył Mu do 600(!) i rok po operacji zaćmy-już nie żył!Zmarł na sepsę,w 5 dni! A Morawiecki dalej ujadał o te szczepienia!NAGLE,gdy wybuchła wojna na upainie-i zwaliło nam się 8 milionów upaińców-ZAMKNĄŁ SIĘ NA GŁUCHO ze szczepieniami😡 ,a NIKOGO z tych 8 milionów,które "uciekło" z terenów WCALE NIEOBJĘTYCH DZIAŁANIAMI WOJENNYMI!-nikt się nikogo z tych 8 milionów nie zapytał,CZY SĄ SZCZEPIENI NA COKOLWIEK!😡upaina!Siedlisko HIV,grużlicy i chorób wenerycznych! Był Covid!I był,rzeczywiście,śmiertelny!ALE SZCZEPIENIA TO ZAMACH NA ŻYCIE LUDZKOŚCI!😡

Zgłoś
rayananer 2024-07-15, 10:09 3
" Żadna ilość dowodów nigdy nie przekona idioty ..."
Mark Twain

PS. nie żal mi żadnego szczepana
Zgłoś
Aaltonen 2024-07-15, 10:20 3
Nawet na sadolu mamy pokaźną ilość antynaukowych, płaskoziemskich sp🤬olin umysłowych negujących pandemię.

Miałem kolegę, który tak uwierzył w ten ruski, antyszczepowy bełkot, że jak zachorował na covid19 to zabronił żonie dzwonić po karetkę, bo w szpitalu przecież go podłączą pod respirator i uduszą.

Żona w końcu zadzwoniła po karetkę jak już było traghicznie, ale lekarz stwierdził jedynie zgon. Umarł w domu.
Zgłoś
smc 2024-07-15, 10:31 1
Aaltonen napisał/a:

Nawet na sadolu mamy pokaźną ilość antynaukowych, płaskoziemskich sp🤬olin umysłowych negujących pandemię.
Miałem kolegę, który tak uwierzył w ten ruski, antyszczepowy bełkot, że jak zachorował na covid19 to zabronił żonie dzwonić po karetkę, bo w szpitalu przecież go podłączą pod respirator i uduszą.
Żona w końcu zadzwoniła po karetkę jak już było traghicznie, ale lekarz stwierdził jedynie zgon. Umarł w domu.

No i mnie przekonał. Ważne, żeby trzymać się swojego zdania do końca.
Zgłoś
Quassar 2024-07-15, 14:21 7
Geraldinio napisał/a:

Co za pajac z ciebie ludzie więcej osób umarło z braku opieki medycznej niż z tej grypy.
Kolejny fakt średnia osób co umiera regularnie co parę lat na grypę nie była wyższa a nawet niższa.
Fakt 3 - większość osób i tak umarłą na co innego ale i tak im wpierdzielili covida w paiperach bo wtedy ciągli więcej kasy z budżetu za leczenie niby covidowców.

Kolejny fakt pomijany więcej osób ma problemy teraz zdrowotne po tej szczepionce.
rp.pl/zdrowie/art18908921-po-szczepieniu-na-covid-19-stracila-czucie-w...
youtube.com/watch?v=YjHbtPZMiEY

Tyle razy było kłamane że jak nie zaszczepimy sie to będziemy masowo umierać przyszedł putin i nagle przestał być obowiązkowe szczepienia i jakoś ludzie nie wymierają xDDD

Rozumiem na początku pandemii dać sie nabrać no cóż zdarza sie... ale taraz.. tak głupio p🤬lić to trzeba być nieźle odchylony od rzeczywistości.
Kiedy wszystko zostało już zweryfikowane nadal są jacyś fani covida...

Bu kahahahahaha
Zgłoś
Antoni79 2024-07-15, 14:37 4
Przez kowid omal nie wykończyłem siè na woreczek żółciowy. Wystarczyła kroplówka, żeby mnie na nogi postawić, a służba zdrowia zamknięta, szpitale puste. Przez kowid i opiekę po porodzie omal mi dzieciaka i żony nie wykończyli. Połowę naszej służby zdrowia -lekarze, pielęgniary,należałoby wyprowadzić pod płot i rozstrzelać. Reszta może pracowałaby lepiej.
Zgłoś
k................8 2024-07-16, 0:03 3
Geraldinio napisał/a:

Znajomemu pękł wrzód a wpisali mu w akcie zgonu, covid. Za każdego z covidem mieli chajs. Jak było naprawdę nigdy nie będzie wiadomo.
Zgłoś
lacrimal 2024-07-16, 12:33 1
xv89 napisał/a:

W pełni potwierdzam. Szpitale były zawalone wręcz...
Podobnie jak prosektoria, domy pogrzebowe i cmentarze...
Smutna prawda jest taka, ignoranci, że nie dość że naraziliście siebie (to akurat popieram - w myśl zasady, że chcącemu nie dzieje się krzywda), to jeszcze próbowaliście wymuszać określone decyzje na otoczeniu, momentalnie stawiając się w roli tych "oświeconych i jaśnie przenikliwych". Tacy jak wy parędziesiąt lat temu pełnili z radością funkcje blokowych w pewnych "miejscach odosobnienia" (daruję sobie bardziej ekstremalne porównania).
Mimo wszystko - gratuluję zdobycia pieczątek w paszporcie oraz życzę dużo zdrowia

Foliarz , foliarz czytam foliarza

[ Dodano: 2024-07-16, 12:46 ]
michalk0072 napisał/a:

Z klinicznego punktu widzenia zasadniczo to nie kwiestia covida a kwestia braku umiejętności z zakresu łączenia przyczyn ze skutkami.

[ Dodano: 2024-07-16, 12:51 ]
xv89 napisał/a:

W pełni potwierdzam. Szpitale były zawalone wręcz...
Podobnie jak prosektoria, domy pogrzebowe i cmentarze...
Smutna prawda jest taka, ignoranci, że nie dość że naraziliście siebie (to akurat popieram - w myśl zasady, że chcącemu nie dzieje się krzywda), to jeszcze próbowaliście wymuszać określone decyzje na otoczeniu, momentalnie stawiając się w roli tych "oświeconych i jaśnie przenikliwych". Tacy jak wy parędziesiąt lat temu pełnili z radością funkcje blokowych w pewnych "miejscach odosobnienia" (daruję sobie bardziej ekstremalne porównania).
Mimo wszystko - gratuluję zdobycia pieczątek w paszporcie oraz życzę dużo zdrowia

Nawet Reuters napisał ze to fake przy okazji dodając inne zdjęcia - też pewne fake co ?

reuters.com/article/world/false-claim-photo-shows-coffins-of-coronavir...
Zgłoś
obccy22 2024-07-16, 16:38 2
Niesamowite są te wasze wpisy, wpisy na forum, gdzie większość z was jest po szkole średniej, lub zawodówce, nie mając bladego pojęcia o medycynie i leczeniu drugiego czlowieka. Brak spójności, nie zgrywa się jedno z drugim co piszecie, ale z kolei jak jest np. filmik jak ktoś ginie w miejscu pracy, to w moment prześcigacie się jak to bhp nie przestrzegał, ale leszcz gdzie bhp było, gdzie zabezpieczenia, miał w dvpie bhp debil, itd... Niby tacy wykształceni, ale i tak wszyscy na około nas spiskują, wierzymy tylko sobie i co się nam słuszne wydaje. Dramat, szkoda słów.
Zgłoś
rudziatonator 2024-07-16, 16:50 2
Coś pięknego. CO się człowiek dorobił to jego. Sporo nerwów też trzeba było poświecić na walkę z debilami...ale miny matołów co się szzczepiły co kilka miesięcy bezcenne na dzień dzisiejszy...i jak smukle teraz wychodzą z pomieszczenia gdy ktoś nieumyślnie rozpocznie temat

A tacy byli wojowniczo nastawieni.
Zgłoś
x................9 2024-07-17, 1:38 2
lacrimal napisał/a:

Foliarz , foliarz czytam foliarza
Z klinicznego punktu widzenia zasadniczo to nie kwiestia covida a kwestia braku umiejętności z zakresu łączenia przyczyn ze skutkami.
Nawet Reuters napisał ze to fake przy okazji dodając inne zdjęcia - też pewne fake co ?

Przyznaj się - ile boosterków przyjąłeś? Ci po jednej dawce wydają się być nieco mniej nerwowi
Zgłoś
pytolsky 2024-07-17, 15:38 1
Setki badań naukowych nad tą chorobą? Tysiące opisywanych przypadków klinicznych w każdym zakątku świata? 7 milionów zgonów?

C🤬j tam, jakieś piwniczaki z sadola piszą, że kowid nie istnieje, więc pewnie tak jest. No bo komu można zaufać, jak nie randomowemu foliarzowi z internetów? Część z nich wciąż czeka, aż Bill Gates zacznie sterować ich nieudanym życiem. Sam słyszałem jego narzekania, że plan opanowania świata mógłby się udać, gdyby tylko Andżej z Podkarpacia zgodził się zaszczepić. Tak było, nie zmyślam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie