Jak ja się cieszę, że nie brałem udziału w tym cyrku. Będę wyśmiewał do końca życia...
Jak ja się cieszę, że nie brałem udziału w tym cyrku. Będę wyśmiewał do końca życia...
(...)
No beka z tych 7 milionów co wzięli i umarli na covid. Idioci, mogli sie nie szczepić i nie przestrzegać higieny to by żyli, prawda?
Pewnie, że beka. Kto im kazał umierać? hłe, hłe
Skoro ty nie umarłeś, to oczywiste, że inni też nie powinni? xd
No beka z tych 7 milionów co wzięli i umarli na covid. Idioci, mogli sie nie szczepić i nie przestrzegać higieny to by żyli, prawda?
Ludzie umierali bo nie mieli opieki medycznej. Najpierw się doinformuj a nie plotki roznosisz.
Nooooo, widzę szczepionego z 4-5 razy
Nie wchodź za szybko po schodach, bo ci serduszko zamiast cza-cza-cza, zagra speed-metal 🤭
Normalnie poharatało mi jelita ze śmiechu, pożycz mi pampersa bo mogę nie wytrzymać...
Zabawne, nie? przecież gdyby była okrągła, to w Australii wszyscy by z niej pospadali...
Ludzie umierali bo nie mieli opieki medycznej. Najpierw się doinformuj a nie plotki roznosisz.
Ale dlaczego nie mieli tej opieki ? Bo szpitale były zawalone covidowcami z ciężkim zapaleniem płuc... Na tym właśnie polegał problem ze w krótkim okresie masa ludzi trafiła do szpitali i powodowało to niewydolność całego systemu. Dlatego ci którzy umarli bo nie mieli odpowiedniej opieki to też ofiary pandemii
Ale dlaczego nie mieli tej opieki ? Bo szpitale były zawalone covidowcami z ciężkim zapaleniem płuc... Na tym właśnie polegał problem ze w krótkim okresie masa ludzi trafiła do szpitali i powodowało to niewydolność całego systemu. Dlatego ci którzy umarli bo nie mieli odpowiedniej opieki to też ofiary pandemii
W pełni potwierdzam. Szpitale były zawalone wręcz...
Podobnie jak prosektoria, domy pogrzebowe i cmentarze...
Smutna prawda jest taka, ignoranci, że nie dość że naraziliście siebie (to akurat popieram - w myśl zasady, że chcącemu nie dzieje się krzywda), to jeszcze próbowaliście wymuszać określone decyzje na otoczeniu, momentalnie stawiając się w roli tych "oświeconych i jaśnie przenikliwych". Tacy jak wy parędziesiąt lat temu pełnili z radością funkcje blokowych w pewnych "miejscach odosobnienia" (daruję sobie bardziej ekstremalne porównania).
Mimo wszystko - gratuluję zdobycia pieczątek w paszporcie oraz życzę dużo zdrowia
Takie tam wspominki z czasów pandemicznych. Wrzesień 2020
W Brytanii od razu w prasie uprzedzali,że DO DOMÓW STARCÓW NIE BĘDĄ JEŻDZIĆ bo brakuje personelu i miejsc w szpitalach!To staruszkowie marli na Covid jak muchy I LEŻELI W TYCH DOMACH STARCÓW PO 2 TYGODNIE BO NIKT ICH NIE PRZYJEŻDŻAŁ ODBIERAĆ! Tak! ONI WZIĘLI UDZIAŁ W TYM CURKU!😡😡😡Ciała umierających na Covid-nie nadążano ich palić i grzebać!PRZECHOWYWANO W SAMOCHODACH-CHŁODNIACH! Mój cioteczny brat zmarł na Covid! I..bardzo żałuję,że TY NIE WZIĄŁEŚ UDZIAŁU W TYM CYRKU!😡😡😡
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie