Jak ja się cieszę, że nie brałem udziału w tym cyrku. Będę wyśmiewał do końca życia...
(...)
Jak ja się cieszę, że nie brałem udziału w tym cyrku. Będę wyśmiewał do końca życia...
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.No beka z tych 7 milionów co wzięli i umarli na covid. Idioci, mogli sie nie szczepić i nie przestrzegać higieny to by żyli, prawda?
Pewnie, że beka. Kto im kazał umierać? hłe, hłe
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.No beka z tych 7 milionów co wzięli i umarli na covid. Idioci, mogli sie nie szczepić i nie przestrzegać higieny to by żyli, prawda?
podpis użytkownika
Normalnie poharatało mi jelita ze śmiechu, pożycz mi pampersa bo mogę nie wytrzymać...
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Ludzie umierali bo nie mieli opieki medycznej. Najpierw się doinformuj a nie plotki roznosisz.
Ale dlaczego nie mieli tej opieki ? Bo szpitale były zawalone covidowcami z ciężkim zapaleniem płuc... Na tym właśnie polegał problem ze w krótkim okresie masa ludzi trafiła do szpitali i powodowało to niewydolność całego systemu. Dlatego ci którzy umarli bo nie mieli odpowiedniej opieki to też ofiary pandemii