👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest fake pisze w dolnym prawym rogu MTV a przecież w MTV nie puszczaja muzyki Fake
Uwaga sensacja rewelacja - damsko-męska akrobacja
W stylu new wave z San Francisco - zaczynamy białe disko!
W stylu new wave z San Francisco - zaczynamy białe disko!

w 01:38 pomachała do mnie
D słiit
nananana na nana na nana na na. łohohohohoOo.. xd
Pamięta może ktoś tytuł tej "piosenki" gdzie ziomek wyglądający jak "KEN" śpiewa to
NAnaANANAN.. ŁOHOHOHOH.. ???!?!?! xd

Pamięta może ktoś tytuł tej "piosenki" gdzie ziomek wyglądający jak "KEN" śpiewa to

do mnie też pomachała:/
to tania szlaufa! macha do wszystkich
to tania szlaufa! macha do wszystkich

Bardzo popularne chyba w tamtych czasach bylo słówko "tender" , H6^ wie co znaczy ale jest bosko
Uprzedzajcie wczesniej o czyms takim , przetrzezwiałem az po wczorajszym , taka strata alkoholu

M4seek napisał/a:
w 01:38 pomachała do mnie
D słiit
Opus : Life is life ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie